dinsdag, september 06, 2011

Wishlist 2011 - revisited!

Net eens even gaan piepen naar de ‘culinaire wishlist’ die ik hier begin januari gepost had, en van de elf zaken ben ik er amper in drie (‘C-Jean’, ‘Trente’, ‘Noma’) geraakt. En er waren gelukkig ook nog andere parels (‘The Cube’, ‘Abantal’, ‘Flemish Foodies’, ‘Flemish Primitives’ …) dus al te hard had ik niet te lijden onder mijn ‘luxeprobleem’. Misschien toch maar even gewoon mijn lijstje bijstellen, en enkele klassebakken naar volgend jaar versassen. God weet dat ik dit jaar niet meer in Dranouter of aan de Nederlandse kust geraak.

Zo moet restaurant ‘Veranda’ in Berchem een haalbare kaart zijn. Een flinke steenworp van Turnhout, en het gerechtje tijdens ‘Flemish Foodies, bloot!’ smaakte alvast naar meer. Diezelfde foodies, maar dan afzonderlijk van elkaar? Zowel ‘Volta’ als ‘De Vitrine’ – en reken ‘J.E.F’ er in één trek ook maar bij - moeten reden genoeg zijn om een dagje naar Gent af te zakken. Ik heb trouwens nog twee Bongobonnen in mijn bezit die een doorreis naar Brugge (‘Hertog Jan’) verantwoorden, dus misschien maken we er gewoon een culinair weekendje van.

En dan zijn er nog twee zaken die al in de agenda staan aangestipt. Een vriend wou per sé eens in ‘Het Gebaar’ gaan eten, dus proberen we ons geluk daar op een dag die voor ons beiden uitkomt, een zaterdag. Er valt daar dan wel niet te reserveren op zaterdag, de kans dat een ouder koppel met trek in een lekkere pannenkoek deze twee jonge manskerels te snel af is, rekenen we voorlopig niet tot de mogelijkheden. Tweede aangestipte restaurant is een lunchdate met het vriendinnetje op wapenstilstand in een etablissement in Kruishoutem. En dan te weten dat ‘Hof van Cleve’ initieel niet eens op het lijstje stond. Jeeuj!

2 opmerkingen:

De yummyblogsisters zei

wij zijn vorige week naar Veranda geweest, was super lekker! J.E.F en Vitrine staan ook nog op ons lijstje :)

Sid Frisjes zei

Naar de Veranda geweest, en ook nog eens naar Volta? Living it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...