Qlinaria

Met een beetje slechte wil klinkt het als Coolinary, maar het zijn twee volledig verschillende dingen. Qlinaria is niet meer of minder dan het team dat ik, samen met enkele bevriende hobbykoks uit het Turnhoutse, in mei 2009 uit de grond heb gestampt. Initieel was het doel een eenmalige deelname aan het Belgisch Kampioenschap Barbecue, maar twee jaar later is het uiteindelijk veel meer dan dat!

De barbecuewedstrijden zijn nog steeds het streefdoel, maar beperken zich inmiddels niet meer tot louter België. Zowel in 2010 als in 2011 waren we op het Nederlandse Kampioenschap present, waar we telkens de meeste punten haalden. Op 22 mei 2011 tekenden we presentt op het Wereldkampioenschap Barbecue in Duitsland en gingen we er aan de haal met een mooie derde plaats voor ons dessert.

 Enige nadeel is dat de deelname aan dergelijke kampioenschappen stukken van mensen kosten, om nog maar te zwijgen van de investeringen die het team doet om zo competitief mogelijk voor de dag te komen. Gelukkig kunnen we hiervoor, hetzij beperkt, beroep doen op enkele sponsors die het onze werking net dat tikkeltje makkelijker maken, waarvoor dank.

Het grootste deel echter dragen we natuurlijk zelf bij. Het is net de inzet en diversiteit van de verschillende teamleden die garant staat voor succes. Niet enkel op kampioenschappen of lokale events, maar evenzeer op feestjes bij u thuis. Geen zin in een traditionele barbecue, tuinfeest of workshop, maar liever net dat ietsje meer? Wel, daar kunnen wij dan voor zorgen! Als we beschikbaar zijn tenminste!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...