Morgen staat alweer de laatste editie van 'Vrienden van de Smaak' op het programma. Deze herfstige editie is direct ook de laatste van het jaar. Dat doet me eraan denken dat ik er op de allereerste editie ook bij was, in schoon gezelschap nog wel. Terwijl de natuur buiten heerlijk loos ging, zaten wij netjes in een serre te bakken en te genieten van het lekkers dat Giovanni Oosters op onze borden toverde.
Vrienden van de Smaak - de laatste van dit jaar |
Met de Beddermolen in Tongerlo wisten 'de Vrienden' ook deze keer weer een pracht van een locatie te versieren, en bij een unieke locatie hoort nu eenmaal unieke chef. Dat Yannick Van Aeken als souschef naast niemand minder dan René Redzepi in Noma de pannen van het dak mocht koken moet voldoen om 's mans kunde te bewierroken. Indien niet, laat het ons gerust weten zodat we hier ter zijner gunste nog een beetje 'namedroppen'. Wij hebben er niet de minste twijfel bij dat het zaterdag weer de moeite gaat zijn. Hoezeer de moeite, dat leest u volgende week hier.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten