maandag, september 16, 2013

Ondertussen in de Home Bar ...

Of er hier af en toe ook nog iets gedronken wordt op Coolinary? Laat ik daar maar eens volmondig ja op antwoorden. Nu weet u allicht dat u voor al die rijkelijk in alcohol overgoten verhaaltjes op Tales from the Home Bar terecht kunt, er de leukste uitpikken voor een verkorte bloemlezing, daar vinden wij hier niets mis mee.
 
Wat te denken van de productvoorstelling van de Martini Gran Lusso naar aanleiding van de 150ste verjaardag van deze Italiaanse klassieker uit de barscene. Als ik zeg dat er veel schoon volk aanwezig was in The Glorious, dan is dat niet gelogen. Luisteren, proeven en met enige verwondering / bewondering kijken naar de kunstjes van Simone Caporale uit The Artesian... een toffe namiddag met andere woorden. Meer weten over die Gran Lusso of benieuwd hoe Simone een geit weet te betrekken bij het shaken (leather ageing people)... kom dan gerust hier eens piepen.
 
Martini Gran Lusso - Simone Caporale

Twee kempenzonen en cocktailliefhebbers die richting 't stad trekken om daar bij twee andere cocktailliefhebbers - de bitterboys - van lekkers te genieten, meer heeft een vrijdagavond soms niet nodig. Onder het motto 'Only for the Bitter Few' kregen we het ene na het andere puik drankje geserveerd. Wat juist? Awel, dat kan je hier terugvinden!

Op bezoek bij de Bitterboys
 
Of er in't kort nog iets te beleven valt in de wondere wereld van de gemixte drankjes? Ik mag het alvast hopen. Er moet alvast een reden zijn waarom ik één of meerdere keren naar Brussel zal afzakken de volgende maand. Tips, iemand?

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...