dinsdag, mei 21, 2013

Sergio Herman + Kamagurka = Kama-box

Zeven hapjes, vijf gerechten en drie desserts, zoals je hier eerder kon lezen hadden we exact dat in Oud Sluis achter de kiezen toen we aan de thee begonnen. En koffie of thee, daar hoort uiteraard zoetigheid bij. Voor deze snoeperijen ging Sergio creatief in de clinch met Kamagurka, het resultaat daarvan kreeg Ann gepresenteerd. Ziehier de Kama-box, een tweedelige genotsdoos met een keur aan smaken om het einde van een marathonsessie tafelen in te luiden!

Om te beginnen is er het deksel met daarop drie porseleinen hoogstandjes: een oor, een gebit en een tong. In de Kama-box valt er een gezichtje te ontdekken, een doosje om mee naar huis te nemen en een 'handleiding' voorzien van commentaar en tekeningen van Kamagurka.

Porseleinen tong: 'Tong likken', een hapje dat zowel bitter, zoet, zuur als zout vereinigd.
Porseleinen oor: 'Lik eens in mijn oor' en ontdek smaken van ananas, yoghurt, tonka en combava.
Porseleinen gebit: 'To eat or not to eat', een tandentaartje om in te bijten op basis van chocolade en passievrucht.

Rest er nog het gezicht in de Kama-Box om weg te lepelen, waarvan één oog op basis van zwart sesamzaad is, het andere op basis van hazelnoot en limoen. Voor de mond werd er roos, lychee en vanille gebruikt en voor de neus violet en bessen. Veel lekkers bij de thee dus!

Oud Sluis - Kamabox

In het doosje om mee naar huis te nemen - 'as far as possible' - zaten nog twee pralines, eentje in de vorm van een koffiekopje en een theezakje. Het chocolade theezakje smaakte naar groene thee en gember, een uitstekende combinatie. Het koffietasje, of liever de 'K-Pucino' kreeg exact die smaak mee die je zou verwachten. Cappucino dus! Het aapje - een Kapuccijnaapje - dat Kama hierbij in het boekje tekende had liever een banaan, ik hou het met plezier op chocolade.


Oud Sluis - Kamabox, take away

Twee creatieve geesten die de handen in elkaar slaan, logisch toch dat dit vonken oplevert. Zonder enige twijfel de meest amusante snoepjes ooit bij de koffie. Had ik het vooraf geweten, ik zou ook thee besteld hebben.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...