maandag, november 12, 2012

Ere wie ere toekomt!

Verschijnt er thuis iets op tafel dat de moeite waard is om een foto van te nemen, dan zal ik dat zeker niet laten. 't zijn die kleine dingen waar soms een leuke post in schuilt. Een huisgemaakte falafel op een bord uit de kringloopwinkel... een vanzelfsprekendheid.

En daar schuilt het gevaar, bij dingen die we misschien net iets te snel als vanzelfsprekend beschouwen. Zo was ik niet degene die dat schitterende bordje van Boch in de kringloopwinkel wist te scoren, net zoals ik evenmin degene was die deze ongemeen lekkere falafel tevoorschijn wist te toveren. Achter elke man staat er een sterke vrouw, en in mijn geval is dat Ann.

Een lofzang afsteken over mijn wederhelft - iets over schilderen, oog voor detail, naaien, koken, creatief prutsen... die dingen - dat is vanzelfsprekend maar hoe objectief ben ik uiteindelijk. Een lofzang volledig opgetrokken uit superlatieven, niet zelden komt dat ongeloofwaardig over dus doen we dat niet. Verwijzen naar Ann's allereigenste blog tierlanntijntjes daarentegen, dat is wel het minste!

Ann's huisgemaakte falalfel, Boch bord

Ergens in september verscheen er een stukje in Ds Magazine, waarbij er naar coolinary verwezen werd. Ann's falafel, prominent aanwezig in het magazine van een kwaliteitskrant... ik kon niet anders dan ernaar verwijzen in het stukje dat ik er toen over schreef. En nu doe ik het opnieuw. Ere wie ere toekomt!

Akkoord, tierlanntijntjes staat nog in de kinderschoenen, maar als het maar een beetje weg heeft van het baasje, dan wordt dat 'nen hele schonen blog'. Checken die handel!

Tierlanntijntjes stiekem in De Standaard

1 opmerking:

Ruth zei

Ben maandag meteen gaan piepen! Leuke, aanstekelijke blog... Heb dan ook de link al op de mijne geplaatst: spread the word! Go Ann!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...