maandag, april 02, 2012

Weekend Blog Awards - nomineer zelf!

Beeld je een zonovergoten Brussels terras in op zo'n vijftig meter hoogte, waar je op uitnodiging van Electrolux in het bijzijn van een onbekend gezelschap foodies mag vertoeven. Voor iemand met hoogtevrees en angsten voor onbekende mensen zijn  dat doorgaans ingrediënten genoeg om 'klamme handjes soep' te maken.  De disgenoten waren immers mensen van de krant, culinaire weekbladen, Dirk De Prins, Bart De Pooter, noem maar op. Probeer op die mensen maar eens indruk te maken, als dat al nodig is.

Beste wat je in zo'n situatie trouwens kunt doen is postvatten bij de schoonste vrouwen van het gezelschap. Zo ijzig de stilte toen ik me als mezelf voorstelde - wat had ik gedacht -  zo enthousiast klonk het kreetje dat    geslaakt werd toen ik mijn blog Coolinary vermeldde. "Dan ben jij Sid Frisjes", sprak de deerne van Feeling. (H)erkenning! Hand op het hart,  op dat moment was dat mijn ultieme moment van bloggersappreciatie, dat je het  toch niet allemaal voor niets doet. Ik denk niet dat ik je daarvoor ooit bedankt heb Ruth, merci!

Nomineer Coolinary.be!


Scoort ook hoog op de ladder van bloggersappreciatie, de Weekend Blog Awards, opgezet door Weekend Knack en Enchanté. Iedereen kan er zijn favoriete blog nomineren en dat in zo'n 12 categorieën waaronder ook de categorie gastronomie. Gastronomie, dat is eten en drinken, restaurantbesprekingen, recepten, foto's, onzin uit de keuken... die dingen. Een beetje wat ik hier op Coolinary al zo'n 7 jaar doe met andere woorden. 

Misschien - ja heel misschien - moet je mij maar eens nomineren? Dat zou tof zijn. En in de zijbalk rechts staat trouwens ook nog een hoop leuk leesvoer waarvan de bloggers gerust een nominatie verdienen. Doen!

5 opmerkingen:

Ruth zei

Heel graag gedaan! Coolinary ook altijd heel graag gelezen. En altijd tof iemand dan in levende lijve te ontmoeten. :)

Btw, ik heb je vorige week al genomineerd!

Ciao!

Sid Frisjes zei

grazie, op naar de volgende ontmoeting!

Nathalie zei

Is dat alweer een jaar geleden... was een fijne avond! In ieder geval, ook ik heb jouw blog genomineerd! groetjes van je chauffeur die avond, Nathalie

Sid Frisjes zei

Was inderdaad een fijne avond, lekker eten en vooral heel leuk gezelschap. Ook jij nogmaals bedankt voor de lift Nathalie.

Ruth zei

Jep, was dat geen gin-uitje?! Of toch koffie?! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...