maandag, maart 19, 2012

Coolinary testkeuken

Dat een goede verstandhouding met de lokale kookwinkel geen overbodige luxe is mocht vorige week blijken. Eén van de leveranciers van Kooktijd wou die Turnhoutse foodblogger wel eens ontmoeten en dus spraken af in de winkel, dronken er een koffietje (versgemalen bonen) en keuvelden flink wat af. Over Coolinary,  het fenomeen ‘bloggen’ en uiteraard ook over zijn gamma producten waarvan ik enkele foldertjes kreeg toegestopt.  Na een uurtje ging ieder terug zijn eigen weg, zij het niet zonder mezelf ‘Ovenschotels’ en ‘Tajine’, twee superleuke boekjes van Le Creuset, cadeau te doen.


Twee dagen later kreeg ik telefoon van Caroline. Dat mijn pakketjes werden afgeleverd. Tijdens dat uurtje keuvelen waren we namelijk overeen gekomen dat ik enkele toestellen mocht testen en m'n bevindingen online zou posten.  De volgende weken wordt de keuken dus omgetoverd tot een soortement testkeuken en kan ik loos gaan met leuke speeltjes. De bovenste doos licht alvast een tipje van de sluier. 

De brievenbus, officieel te klein!
 

4 opmerkingen:

Catweazle zei

de inschrijvingen van het test-publiek starten nu: gunshot!

Sid Frisjes zei

Wees welgekomen... vanaf volgende week is Ann 10 dagen met vakantie en staat er sowieso lamskefta op het menu, iets met warme melk en rum, en ik gok ook stoofvlees.

Anoniem zei

Is er al nieuws over de vergelijkende test tussen de Superchef en de Thermomix? Benieuwd!! :-)

Sid Frisjes zei

IK heb dat gezegd inderdaad. Zal me er nog eens aan moeten zetten en leentjebuur spelen om die Thermomix terug in huis te halen. Wordt vervolgd, hetzij met vertraging

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...