zondag, mei 01, 2011

Funky B(r)unch

Vlotjes tot een flink eind de nacht in feesten, ik draai er mijn hand niet voor om. Als de vriendjes 's ochtends rond een uur of tien aan de deur staan met een ontbijt om u tegen te zeggen, dan lukt opstaan na amper 4 uur slaap wonderwel even makkelijk als anders. Cadeautje voor het winnen van de 'Komen Eten, Friends Editie'. Broodjes, koffiekoeken, 'bijval', drank. All in zeg maar.

Binnen de kortste keren werd de keuken ingenomen door het manvolk, cava werd uitgeschonken, ... het ideale begin van een lazy sunday! Dat de zon aardig zijn best deed om ons terrasje te doen baden in zijn gloed was mooi meegenomen.Iedereen gezellig aan de rijkelijk gedekte tafel. En dat er ook kleine bengels rondliepen was de ideale gelegenheid om eindelijk die twee 'domoren' eens uit de kast te halen. Ik denk dat de chocomelk zo nog beter smaakte.Enkele eischalen - ik kon het niet laten en had toch maar een smeuïg roereitje gemaakt- deden perfect dienst om een klein dessertje in te serveren. Panna cotta van kokos met mangocoulis. Dat laatste was de bedoeling althans, maar wegens tijdsgebrek is het een likje advocaat geworden. Even lekker, en visueel werkte het perfect.


Eerlijk, we doen dat te weinig zo gezellig samen iets doen. Dringend meer werk van maken!

5 opmerkingen:

Sylvie zei

Gezelligheid alom precies :) En dikke buik-Sarah was er ook bij! Hoe is het voor de rest met jullie?

Sid Frisjes zei

Alles in orde... kom maar eens een terraske doen hé... en bij jullie in't huis?

Ruth zei

De ideale zondagse starter, me dunkt!

Sid Frisjes zei

Cava, of het ontbijt? :-)

Sylvie zei

Bij ons thuis ook alles toppie. Enkel op werkgebied zijn we weer aan het sukkelen. Er zijn al vijf ontslagen gevallen en voor de rest zit het bedrijf in slechte papieren. Valt dus nog af te wachten wanneer het echt zijn boeken toe gaat doen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...