dinsdag, september 16, 2008

Nutella

Bij choco denkt iedereen toch direct aan Nutella niet? Onbetwistbaar de lekkerste en wat wil het toeval? Ondergetekende heeft een gevulde Nutella ontbijtmand gewonnen. Driewerf hoera voor mezelf en nu maar hopen dat er zo'n kanjer van een 5 kg pot bij zit.

13 opmerkingen:

Sarah zei

proficiat maar ik ben toch altijd meer een kwattamens geweest.

Ruben zei

ik ben meer voor iets hartigs ipv iets zoet op de boterham, maar qua zoet vind ik qpeculaaspasta toch veel lekkerder dan choco!

Anoniem zei

hoe vaak doet gij eigenlijk mee aan wedstrijden????

Sid Frisjes zei

Bwaah... enkel de wedstrijden waar ik zeker ben dat ik met mijn spitsvondigheden zal winnen of misschien ook wel eens iets waar ik niet meer dan 2 muisklikken voor nodig heb maar daar stopt het wel.

E. Stilker zei

Bon, op het risico om weer over te komen als een zeiker, betweter en mierenneuker, hier gaan we dan: Nutella is GEEN choco. Allez, ik dacht dat choco stond voor chocoladepasta en Nutella is hazelnootpasta met een heel klein beetje cacao in. Dat gezegd zijnde vind ik het best wel te pruimen, maar Choco Vant Boerinneke (te koop in de betere melkerij) blijft toch nog altijd het lekkerste.

Sid Frisjes zei

Freeze, Foodpolice was anders ook een mooie binnenkomer geweest Erik.

Op hun site staat "chocoladepasta" dus kort ik af tot choco.

Als ik in de nabije toekomst echter een kind naar hazelnootpasta hoor vragen, of een moeder haar kleine rond de oren zie lappen omdat die choco durfde te zeggen dan pas ik alsnog aan :-)

Ruben zei

trouwens: hazelnotenjenever is Nutella in vloeibare vorm.
Geen spek voor mijn bek.

E. Stilker zei

Ok, je hebt gelijk. Er staat indd 'chocoladepasta' op hun site. Maar het zal niet de eerste leugen zijn die marketeers ons wijsmaken (en ik kan het weten :-). Omdat ik een slechte verliezer ben (lees: ik moet op ziekelijke wijze altijd mijn gelijk halen): op de Canadese site nutella.ca staat er in de titel "Hazelnut Spread" te lezen.
Oh ja, de Noord-Amerikaanse Nutella is veel zoeter dan de Europese, althans is gebleken uit een "zeer wetenschappelijke" rondvraag bij expats hier. Gelukkig heb ik net nen belgische glazen pot gekregen (hier is het plastic).

Sid Frisjes zei

en op de potten staat er weer iets anders ben ik al gaan checken :-) ach research, ik ben er niet zo goed in. Wel weet ik dat op zondag 5/10 een mand lekkers geleverd wordt. Iedereen welkom in de verbindingsweg :-)

Anoniem zei

De lekkerste choco is nog altijd die ze vroeger hadden in van die donkerbruine vlootjes. En je moest eerst door een laagje vaste chocola om aan de smeerpasta te komen. Bij ons in 't winkeltje op de hoek hadden ze die vorig jaar nog, maar nu kan ik 'm nergens meer vinden. Iemand?

Anoniem zei

S. hier in OT hebben ze die nog (idd superlekkere choco). Volgens mij in de Cash Fresh/Delhaize nog recentelijk zien staan.

Anoniem zei

iedereen is gek van Nutella...
In New York zag ik deze week op de dessertkaart zelfs een Nutella Chocolate Volcano...
Of met andere woorden een Moelleux met nutella-smaak...

Sid Frisjes zei

Aah.. back amongst the blogging?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...