woensdag, april 09, 2008

Cakevorm


Bovenstaande cakevorm van Konstantin Slawinski heeft ongeveer al in elk boekje gestaan en is uit designoogpunt een echte voltreffer. De cakevorm verdeelt je huisgemaakte cake in 15 verschillende delen. Voor elk wat wils zeg maar. Enige nadeel is dat het verdomd moeilijk is om er aan te geraken. Tot nog toe heb ik hem nergens zien liggen. Een lichtpuntje is dan weer dat ze hem verkopen in de giftshop van het Moma in New York. Nog een dikke maand wachten en dan kan u bij mij thuis verse voorgeportioneerde cake komen eten.

10 opmerkingen:

Ruben zei

Ik meen ergens gelezen te hebben dat dit te koop is in een winkel in Gent voor een euro of 25.

Ik zoek uit waar ik dit gelezen heb en of ik het terug kan vinden!

E. Stilker zei

Koop hem gewoon hier: http://charlesandmarie.com/lifestyle-gems/quintessentials/epicurean-delights/details/product/s-xl-cake-mold-1/?tx_ttproducts_pi1%5BbackPID%5D=315&tstmp=1207750968

Sid Frisjes zei

Op het werk blokkeren verschillende sites maar aan e-shoppen was ik nog niet toegekomen. Zal eens zien wat de kosten zijn en anders zal het tot in NY wachten zijn.

E. Stilker zei

Trouwens dit weekend een nieuw gadget gekocht: een melk thermometer. Ik had al de melkschuimer en en mijn cappucino's and latte's waren al niet onaardig, maar nu is mijn de melk de perfect temperatuur voor stevig melkschuim!

ieviewonder zei

Dit zou in ieder geval een goede bakvorm zijn voor de mensen te trakteren hier op t werk. Ik weet al voor wie de grotere stukken bestemd zouden zijn.

Ruben zei

Dit zou te koop zijn bij Inzicht te Zedelgem.

Ruben zei

Bij nader inzien lijkt die Inzicht me een soort van distributeur te zijn.

Anoniem zei

Beste, heb 'm inmiddels (als Hollander) in Amsterdam gekocht, maar via http://www.konstantinslawinski.com/haendler/index.php vind je verkoopadressen.

Succes !

trudl zei

Waar in Amsterdam heb je hem gekocht? Bij de Bijenkorf hebben ze em niet meer helaas..

Sid Frisjes zei

Moma New York... noppes!
Dat spel is gewoon niet te vinden.

Een pluim vor wie mij die cakevorm koopt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...