vrijdag, april 11, 2008

Mijn Restaurant

De kogel is door de kerk. De recensenten van dienst hebben 2 restaurants genomineerd. Hier op coolinary kon je je favoriete restaurant tippen en wat blijkt, het restaurant met de minste stemmen, de Red Pepper (lees 1 stem), is niet genomineerd. Ze kunnen met andere woorden nog rustig drie weken restaurantje spelen. MatizzE uit Antwerpen stond zowel in onze poll als bij de recensenten op het hoogste schavotje al voelden ze wel de hete adem van de Exquisa-dames uit Hasselt in hun nek.

De Charlekijn of d’Hoogeschool zijn de genomineerde restaurants en één van de twee moet hun deuren sluiten. Zelf durf ik geen gokje wagen maar u de lezer kan naar goede gewoonte je stem kenbaar maken op onze poll (rechts in beeld). Wil je je favoriete restaurant in de running houden dan kan je een sms’je sturen en, “een sms’je doet geen zeer” zoals onze favoriete bard Sam Gooris al zong.

Stuur “Gent” naar 3274 als je Chris en Angelo nog meer wil zien
Stuur “Leuven” naar 3274 als je Micheline en Jelle liever ziet doorgaan.

Wat was er ook al weer te winnen/verliezen, want daar lijkt de grootste onduidelijkheid over te staan. De winnaar mag het restaurant blijven uitbaten, de huishuur wordt nog heel 2008 betaald door VTM en ze krijgen ook de auto mee naar huis. De afvallers moeten onherroepelijk hun restaurant sluiten. Het is te zeggen, tot het einde van het programma. Dan kunnen ze met de eigenaar van het pand een deal proberen te sluiten al is het zeer waarschijnlijk dat er nog andere kapers op de kust liggen.

Over kapers op de kust gesproken, in Australië werd het eerst afgevallen koppel vervangen door een nieuw koppel. Niets zegt dus dat er volgende week nog maar vier restaurants open zijn. De overige koppels misschien ook de goede raad geven om hun emoties niet al te hard te laten leiden door competitiedrang. Je weet immers nooit wanneer een afgevallen koppel in je restaurant komt eten en mag nomineren.

Verder ook nog onze felicitaties aan Pieter en Ghislaine uit Oostende. Om zijn trouw te bewijzen heeft de duivelse rakker Pieter zijn Ghislaine ten huwelijk gevraagd en wel in hun Red Pepper. Als dat geen spetterende televisie beloofd te worden dan weten wij het ook niet meer.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...