donderdag, januari 31, 2008

Huldiging van de winnaars

De laatste dag van de maand zie ik altijd weer met veel plezier komen en laat me nu net dat plezier even delen met u daar aan de andere kant van het scherm. Huldiging van de winnaars, de titel doet misschien een uitreiking van medailles in verschillende soorten edelmetaal vermoeden maar bij coolinary houden we het gewoon op wijn en bloemen.

Niets dan eer en glorie voor de tofste televisieskok en volgens de recentste coolinarypoll is het niemand minder dan Piet Huysentruyt die met de pluimen mag gaan lopen. Piet Huysentruyt, ofwel “de man die zijn volk leerde koken” is bij het grote publiek voornamelijk bekend van zijn kookboeken, zijn kruiden (potjes en molentjes) maar vooral van zijn televisieprogramma’s zoals Lekker Thuis, Piet’s Pan en uiteraard SOS Piet. Men durft weleens vergeten dat achter ‘s mans restaurant ooit een sterretje heeft gestaan en uit goede bron heb ik vernomen dat Piet er niet voor terugdeinsde om pakweg de Red Hot Chili Peppers of Metallica door de keet te laten knallen. Dat verklaart meteen waarom ik hem twee zomers geleden op Pukkelpop heb zien lopen met twee braadworsten. Toen de grote Sergio Herman onlangs nog zijn diep respect uitte aan het adres van Huysentruyt was deze laatste duidelijk zichtbaar diep ontroerd. Wat zal dat niet worden als hij dit stukje leest. Bij deze alvast een winnaar in de bloemetjes gezet. Wat hebben we nu geleerd Piet?

Als je in een post je lezers uitdaagt of oproept om te stemmen moet je daar natuurlijk iets tegenover zetten… wijn bijvoorbeeld. De opzet was voor eind januari in de top 5 te komen van foodrank en hup, jullie gingen aan het stemmen. Belofte maakt schuld en iedereen die een reactie achterliet in januari kwam in aanmerking voor een flesje. Volgende personen mogen alvast een vreugdedansje doen en dienen enkel nog op te geven of ze wit dan wel rood verkiezen: Xtof, Nats, Sarah, Ruben, Ann, Joris, Eetschrijver, .S, Catweazle, E. Stilker.


Nog altijd niets gewonnen? Misschien kan je je kans wagen op “mijn keuken is een nachtmerrie”. Stuur een foto in waaruit blijkt dat jouw keuken dringend aan een pimpbeurt toe is en win win win een nieuwe keuken van Lapeyre. May the forks be with you!

6 opmerkingen:

Ruben zei

* doet vreugdedansje *

Eindelijk eens iets gewoon!

Rood voor mij graag.

Mag ik opmerken dat van de huidige 3222 punten er toch zo'n 1500 van mij komen ;)


En Piet heeft in my opinion terecht gewonnen!

Sid Frisjes zei

Mmmm... als je iets stiekem doet, moet je dat natuurlijk wel stiekem houden hé.

E. Stilker zei

Wauw, ik heb iets gewonnen ... geweldig! Absoluut rood voor mij! Je mag dat flesje in A'pen bij S & S afleveren en dan pik ik het wel eens op als ik nog eens int land ben :-)
ne dikke MERCI!

Sarah zei

Wij zullen daar zeker voor zorgen E. Stilker. Als dat nog niet soldaat gemaakt is tegen dat jullie er nog eens zijn ;))

Onze keuken moet gelukkig helemaal niet meer gepimpt worden. THANK GOD!

natsalie zei

hiphoi voor Piet, en voor mezelf. Normaal win ik noooooit iets, dus dankuwel! Graag wit, maar rood is ook geen probleem.

wij zijn ten huize NL en KV trouwens al een tijdje fan van Piet, en dan vooral van zijn sos-versie. Hij heeft ervoor gezorgd, dat we nu altijd lekker, niet-verlepte champignonnekes eten!

Anoniem zei

Mail mij maar even als je wilt, Sid. Naam van mijn blog bij gmail punt kom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...