woensdag, maart 26, 2014

Green-Aid, War on Plastic

Nu Barack 'el Presidente' Obama in België is kun je er donder op zeggen dat hij het nieuws gaat domineren zoals enkel hij dat kan. Met stijl! Mits enig geluk kan er wel een stiekeme 'fistbump' met Elio af, bij voorbaat reeds het beeld van de dag! Wist je trouwens dat Obama op aanraden van Michelle The Hotel als uitvalsbasis heeft gekozen? Blijkt dat zij zich af en toe ook aan de strapatsen op Coolinary waagt en van 'teen kom tander'. Nice!
 
Ok, hij mag de verwachtingen niet helemaal hebben ingelost, Obama heeft tonnen meer charisma dan die houten Klaas uit Texas met zijn 'War on Terror'. Wat me op geheel slinkse wijze naadloos brengt bij de 'War on Plastic', een bescheiden oorlog die wel de moeite om te voeren is.
 
Green-Aid, War on Plastic

Plastic zakken, kunnen ze dat niet gewoon bij wet verbieden? Bannen uit alle winkels die rotzooi, want dat is het! Hebben ze in een ver verleden ook met de bruin papieren zakken gedaan en daar kon je jandorie nog coole maskers mee knutselen. Ondertussen heeft iedereen toch wel zo'n opplooibare bak van deze of gene supermarkt in de auto staan en aan herbruikbare zakken geen gebrek.
 
Over herbruikbare zakken gesproken! Die van Green-Aid in de vorm van een granaat is er eentje die op een ludieke manier de 'war on plastic' kracht bij zet. Een iets betere wereld voor 12,5 €, dat is een investering waarmee je niets te verliezen hebt. Advies van Coolinary: best niet mee spelen in de buurt van Obama en zijn veiligheidsmensen. Of in de buurt van veiligheidsmensen in het algemeen.

Green-Aid, War on Plastic

Mocht u als persoon of winkel toch de voorkeur geven aan plastic zakken, dan is dat uw terechte keuze. En als die keuze weloverwogen is, dan kunnen jullie me ongetwijfeld enkele redenen geven waarom plastic zakjes niet mogen verdwijnen. 'Omdat dat handig is' vind ik alvast een domme reden. Ik ben 'benift'.

1 opmerking:

Erik Baumann zei

Hallo Coolinary. Leuke artikel die ik zo opeens tegen kom. "Bannen uit alle winkels die rotzooi, want dat is het!" Ik zou willen dat iedereen al morgen ermee begint en voor zichzelf de tas verbant. Hoe kunnen we samenwerken...? Misschien mag ik eens een bevlogen stuk voor onze site van je ontvangen?
Kijk op www.voorkomverspillingtassen.nl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...