woensdag, maart 05, 2014

Appleton Estate Tiki Bar - Antwerpen

Deze tijd vorig jaar trokken we naar het ondergesneeuwde Bologna voor een korte 'tropische' winterbreak. Doel van de reis? Cocktails drinken in de Nu Lounge Bar, het Tiki geïnspireerde heiligdom van hogepriester Danielle Dalla Pola.

Sinds dit weekend kan je in Antwerpen terecht in de Appleton Estate Tiki Bar, 's lands allereerste, zij het tijdelijke Tiki Bar. Zij die zin hebben in een Mai Tai, een Zombie of zelfs een Volcano Bowl kunnen we deze pop-up bar - een samenwerking tussen Appleton Estate en Serge Buss en Marc Mathieux van Bar Bounce - ten zeerste aanraden.

Appleton Estate TIki Bar

Er werd hier ten huize Coolinary reikhalzend uitgekeken naar de opening van deze bar, niet in het minst omdat het merendeel van de mugs waarin de creaties van Marc geserveerd worden van de hand zijn van één van mijn partners in crime, Wim 'Flap' Thielemans.

Deze bar is een welgekomen afwisseling op de verschillende 'prohibition themed speakeasy bars'. Vergaap je aan een bont allegaartje Polynesische kunstvoorwerpen en waan je in een tropisch paradijs. Verwacht je aan spektakel en vuur. Veel vuur! En mocht je één van de vissen uit het aquarium een duik richting punchbowl zien inzetten, dan heeft iemand allicht teveel gedronken. Jij, of de vis?

Appleton Estate Tiki Bar

Appleton Estate Tiki Bar
Gillisplaats 3
2000 Antwerpen
Van 1 maart tot 30 april , open van woensdag t.e.m. zaterdag van 18u tot 2u.
Reserveren en informeren kan gedurende die 2 maand op 0475.25.50.55

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...