vrijdag, februari 21, 2014

Inspector Gadget - Popchartlab denkt aan foodies!

Ik ben al langer dan vandaag helemaal zot van alle coole spullen die het in Brooklyn gevestigde PopChartLab op de markt brengt. Hun uitgangspunt zijn doodsaaie grafieken, maar daar doen ze dan wel super grave dingen mee.
 
's Werelds verschillende bieren, opgesplitst per type en herkomst, bekende rockkapsels, coole dingen met videogames, rapnames, schoenen, gitaren, koffie, katten, fototoestellen, audioaparatuur... Het passeert allemaal de revue en  een beetje hippe vogel vindt dat geweldig. T-shirts, posters - al dan niet in een fijne kader - totebags, coasters. Met een klik op de knop koop je je hier een hoop credibility bij elkaar
 
Vandaag is het de laatste dag dat foodies in de watten gelegd worden. Het is te zeggen, er is altijd iets voor foodies te vinden op de site maar nu gaan all things coolinary culinary er aan korting de deur uit. Nog nooit naar Popchartlab gesurft? Dan is dit de moment!
 
Popchartlab - The Kitchen Bundles
 
Een paar jaar geleden samen met enkele T-Shirts op de kop getikt, 'The Splendiferous Array of Culinary Tools'. Een beetje foodie heeft alles op de poster wel in één of andere keukenlade zitten. De ontnuchterende vastelling dat het gebruik van sommige van die dingen beperkt is tot een eenmalige gebeurtenis, dat moet je er voor lief bij nemen.

 
Popchartlab - The Splendiferous Arraf of Culinary Tools
 

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...