donderdag, februari 06, 2014

Het 7de Weekend van de Rollende Keukens

Geen idee wat uw plannen dit jaar tijdens het Hemelvaartsweekend zijn, zelf plan ik ergens tussen de 28ste mei en de 1ste juni in Amsterdam te vertoeven. Uiteraard niet zomaar, dat spreekt voor zich. Een beetje rondkuieren, een gezonde dosis cultuur opdoen, ongetwijfeld wat shoppen, de betere cocktailbar onveilig maken en een hapje eten.
 
Voor dat laatste kan ik alvast terecht op de terreinen van de Amsterdamse Westergasfabriek waar de zevende editie van ‘Het weekend van de Rollende Keukens’ wordt gehouden. Zij die Coolinary een beetje volgen weten dat ik een deel van mijn culinaire hart verpand heb aan ‘all things foodtruck’.
 
Als zo’n 100 tot mobiele keuken, bakkerij of rookoven omgebouwde bakbrommers, campers, vrachtwagens, aanhangers, dubbeldekkers en busjes tijdens dit weekend één groot openluchtrestaurant vormen, dan is dat is voor ondergetekende dé reden om eindelijk een keertje aanwezig te zijn.
  
Piepermobiel - Weekend van de Rollende Keukens

Eten staat met andere woorden hoog op het programma. Net als ideeën op doen trouwens.  Er is namelijk nog altijd dat wilde plan om op termijn zelf een soortement food- of bartruck uit te werken. Iets dat zich leent tot multifunctioneel culinair plezier.
 
Liever Livar - Weekend van de Rollende Keukens

De keukens - excuseer, de rollende keukens - zijn dagelijks open vanaf 13:00 h tot 23:00 h. Verdere informatie omtrent dit gratis event dat een initiatief van Mister Kitchen en Pacific Park is, kan je op de website van de Rollende Keukens vinden.
 
Weekend van de Rollende Keukens

Het weekend van de Rollende Keukens, ik heb er verdorie al zin in!
Foto's © Jasper Faber

3 opmerkingen:

De yummyblogsisters zei

gaat super zijn, ben ook aan het denken te gaan :)

Martine zei

Ik ben er nu 2 keer geweest en het is zo leuk!!!! Wij kamperen dat weekend altijd met een groep vrienden, maar gaan een dag eerder naar huis om onderweg de Rollende keukens mee te pakken.

Sid Frisjes zei

@ de zusjes - zou tof zijn jullie daar te zien.

@ Martine - strak plan, voorlaatste dag vertrekken, keukentje aanpikken en wegrijden :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...