dinsdag, december 03, 2013

Ondertussen in de Home Bar

Hoe zou het ook alweer zijn in de Home Bar? Goed durf ik zo denken. De feestperiode komt eraan en daar is meestal toch wel wat drank mee gemoeid. Gooi nog een reisje naar Londen in de mix en dan weet je dat ondergetekende van allerhande lekkers gaat nippen in The Artesian en 69 Colebrook Row. Toekomstmuziek, maar ondertussen hebben we niet stilgezeten.
 
Zo was er een korte cocktailworkshop in het Gentse Café Théatre waar ons de beginselen van het shaken, stirren, muddlen en throwen uit de doeken werd gedaan. Zelf aan de slag? Misschien hier nog even bijlezen dan.

Café Théatre

Laat die snotneuzen gerust hun ding doen maar vodka, dat kun je wel degelijk met iets anders dan Red Bull combineren. De vrienden van Absolut bonden de kat de bel aan en kwamen op de proppen met een feestelijk drankje met bubbels waarvan je het receptje hier kunt terugvinden.


Absolut Royal Rocket

Cocktails en bier, dat is wel degelijk een gouden combinatie. In 2008 reeds verscheen er een boek - doe het eens met bier -  dat de nobele kunst van het shaken koppelde aan een keur van 's lands lekkerste gerstennat. De Lavender Blush op basis van Fruitesse die Margaux Smets van Sips uit haar mouw wist te schudden had trouwens zo in datzelfde boek gekunnen. Ook hier weer een recept en wel eentje dat je hier kunt terugvinden.

Lavender Blush - Margeaux Smets

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...