vrijdag, november 08, 2013

Boekenbeurs - Gebeten door Groenten

Vanaf 31 oktober tot en met 11 november kun je in de Antwerp Expo weer terecht voor de jaarlijkse boekenbeurs, de ultieme hoogmis voor boekenliefhebbers. Hier is het al boeken wat de klok slaat, met als kers op de taart de talrijke signeersessies. Een kolfje naar de hand van de lezers. Met heelder horden drommen ze samen rond hun favoriete schrijver, gewillig hun beurt afwachtend tot hun held ook de binneflap van hun nieuw aangekochte boek van een herinnering in verse inkt voorziet.

Bij Coolinary maken we de verplaatsing dit jaar niet. Angst voor een mensenmassa in gesloten ruimtes, zoiets! Wat niet wil zeggen dat we niet met plezier even stil staan bij enkele kookboeken welke onlangs de rijke collectie mochten vervolledigen. Elke dag van de beurs een ander boek, voor ieder wat wils!

Gek toch dat groenten doorgaans versleten worden als iets voor vegetariërs of als bijgerechtje. Volwaardige maaltijd op zich, ho maar! Om die hersenkronkel eruit te krijgen misschien toch maar eens het boek 'Gebeten door groenten' in huis halen.

 
Gebeten door groenten - Jorijn Verheyden - Davidsfonds

Originele recepten mooi op het bord getoverd, uitgebreide en relevante informatie over seizoensgroenten - of eet u echt alleen asperges uit Peru - en vleesvervangers. Kortom een boek dat dient om te inspireren, om de stap te zetten naar een gezonder voedingspatroon. Tijd om die goede voornemens van in januari terug af te stoffen mensen!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...