woensdag, april 03, 2013

Weekend Blog Awards 2013 - tijd om te nomineren

Het is weer zover luitjes, de Weekend Blog Awards zitten eraan te komen. Dat ik daar vorig jaar met een bronzen plak in de categorie food mocht gaan lopen was één ding, de avond werd toch vooral gemaakt door de aanwezigheid van enkele foodievriendjes. Altijd leuk elkaar te zien en dan maakt het echt niet uit wie goed scoort. Dat het 's mens ego streelt, dat is dan weer een andere zaak.

Altijd al zin gehad om mijn ego te strelen? Of gewoon, eens een foodblogger te nomineren in een wedstrijd waar het er voornamelijk om gaat zoveel mensen te laten stemmen? Wel, dan mag je wat mij betreft Coolinary geheel vrijblijvend nomineren en wel via deze link. Gegevens invullen, categorie food aanvinken en nomineren.

Stem Coolinary in de categorie Food!

Een klein vogeltje heeft me trouwens laten weten dat de Blog Awards dit jaar Bigger, Better & Bolder worden. Dat is een beetje zoals 2Fabiola, maar dan beter, dat moet ik je niet verder uitleggen. Stel trouwens dat coolinary genomineerd zou worden, dan moet er allicht ook weer gestemd worden. Het blijft nu eenmaal een populariteitspol. Omdat ik weet dat dit niet altijd even plezierig is zal ik wel even kijken hoe ik dit kan goedmaken. 't Zal een give-away worden gok ik zo.

Nog altijd aan het lezen? Dat wil zeggen dat u niet aan het nomineren bent. Snel, hup, vort! Via deze link en wel tot 17 april! Het is trouwens strikt toegestaan gewoon ook andere blogs te nomineren.

2 opmerkingen:

svermaut zei

Je nominatie is binnen - ik sta er dan ook achter om je te nomineren.

Veel succes nu bij de 'stemrondes'

Sid Frisjes zei

Wel, vriendelijk bedankt.

Een wijs Engels gezegde weet ons natuurlijk wel te melden dat 'onze Horses even te Holden'. Een nominatie is één ding, de shortlist halen een ander.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...