donderdag, maart 28, 2013

Big Appetites: Uit het leven gegrepen

Ja jongens, wat was dat gisteren allemaal. Zware kost in vergelijking met het licht verteerbare dat ik u doorgaans als ware het een suikerspin voorschotel. Uiteraard nam die Amélie O. niet la femme Valkiers op de korrel maar wel zowat heel bloggend Vlaanderen, dat had u ook al begrepen. Vandaar dus!

Nieuwe dag, nieuwe onzin en kijk... Om het vederlicht te houden ben ik een keertje op zoek gegaan naar enkele plaatjes van de in Seattle gevestigde fotograaf Christopher Boffoli. Onder de noemer 'Big Appetites' heeft die een fijne reeks foto's genomen. Uit het leven gegrepen, maar dan wel met voedsel en petieterige mannetjes in de hoofdrol.

De Ronde van Vlaanderen staat voor de deur en kijk, wie rijdt daar aan kop op de banaan welke voor de gelegenheid dienst doet als Patersberg? Volledig in het zwart, dat kan maar één ding betekenen. Het is niemand minder dan Tom Boonen. En het regent want hij heeft zijn regenjasje nog aan. Alles geven Tom!

Big Appetites, 'De Ronde van Vlaanderen'

Staat ook voor de deur, Pasen. Eieren allerhande sieren onze tuinen en woning maar niet alvorens deze grondig gecontroleerd zijn door de gezondheidsinspectie. Een ei, dat komt nu eenmaal uit het gat van een beest dus als er een gat in dat ei zit kan er vuiligheid in dat ei kruipen en dat is niet de bedoeling. Soit, u begrijpt waarom die mensen hun werk moeten doen!
 
Big Appetites, 'Controle van de paaseieren'

Heb je dat soms ook? Dan zit je gezellig naar Baantjer, CSI, Flikken of iets dergelijks te kijken en vanaf dat ene ogenblik dat die ene persoon in beeld komt weet je het, die heeft het gedaan. Gewoon, omdat hij of zij er het bakkes voor heeft. Dat er aan mij alvast een geweldig rechercheur is verloren gegaan staat als een paal boven water maar ach. Over onderstaande tafereel dan maar. Die ene braambes rechts met die bloeddoorlopen ogen, die moet je hebben, laat daar geen twijfel over bestaan.

Big Appetites, 'CSI Blackberry'

Van de week heb ik een blik Zwanworstjes gekocht. Dagen zonder Vlees loopt op zijn einde en ik weet nu al dat ik met plezier een hotdog of drie ga binnensloeberen. Zonder mosterd, die rotzooi mag je er inderdaad afhalen. Hotdogs, dat eet je met ketchup en mayonnaise. Zo is het maar net!

Big Appetites, 'Clean-up on isle Hot Dog'

1 opmerking:

svermaut zei

SCHITTEREND!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...