zaterdag, februari 16, 2013

Hendrick's hartje komkommer


Ziek thuiskomen uit vakantie, er zijn leukere dingen. Een onverwacht cadeautje in je brievenbus vinden bijvoorbeeld. Nu mag ik Hendrick's gin bijzonder graag zien, tot expliciete liefdesverklaringen was het nog niet gekomen. Tot afgelopen donderdag dus. Valentijn! Die verpakking alleen al, dat deed het beste vermoeden!

Hendrick's Valentijnscadeautje

Voorzichtig het stickertje losmaken, het papier loswikkelen en vervolgens vaststellen dat mijn cadeautje een komkommer is. Een komkommer! Wat moet ik daar nu mee? Of dachten ze ten kantore Hendrick's misschien dat ik 's lands enige was die niet het minste besef had deze gin zich best laat begeleiden door een schijfje komkommer? En dan was die komkommer ook nog eens misvormd ook. Wacht eens even...

Hendrick's hartje komkommer

Die komkommer was helemaal niet misvormd, nee, die was bewust gekweekt met een zonk in zijn ruggetje. Wat daar nu in hemelsnaam de bedoeling van kan zijn hoor ik u denken? Wel, dat mogen de schijfjes komkommer in onderstaande foto duidelijk maken.

Hendrick's hartje komkommer


Hendrick's hartje komkommer en ik hartje Hendrick's, zoveel is zeker!

2 opmerkingen:

annemarie zei

wat een leuke blog! ik ben ook GROTE Hendrickx fan, ik denk dat ik alleen verantwoordelijk ben voor de helft van de omzet bij Miraflor waar ik hem regelmatig koop....

Sid Frisjes zei

Hartjes in het glas, dan smaakt het dubbel zo lekker! Fijne selectie gin bij Miraflor hoor - en niet onbelangrijk - goeie tonics ook!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...