dinsdag, januari 08, 2013

Limburg Proeft - 7 tot 9 juni 2013

De initiatiefnemers van het culinair festival Antwerpen Proeft presenteren - tromgeroffel - Limburg Proeft. Van vrijdag 7 tot zondag 9 juni 2013 slaat het culinair festival Limburg Proeft voor het eerst zijn tenten op in Hasselt en wel op het Kolonel Dusartplein waar een 20-tal sterrenchefs, gastronomische restaurants en hippe bistro's uit heel Limburg proevertjes aanbieden. Ook de beste artisanale producenten zijn drie dagen van de partij.

De ambassadrice van het event is Annemie Ramaekers, societygezicht van Het Belang van Limburg en Tjing Tjing op TVL. Chef-kok van La Botte en Njam!-vedette Peppe Giacomazza flankeert haar als trotse ambassadeur.

De zesde editie van Antwerpen Proeft / Taste of Antwerp was een overdonderend succes. Meer dan 100.000 bezoekers vonden in 2012, ondanks een hittegolf, hun weg naar het culinair festival aan de Schelde. Daarmee onderstreepte Antwerpen Proeft nogmaals zijn positie als Belgisch marktleider en vaste waarde op de toeristische kalender. Zoals steeds gaven de meest gelauwerde chef-koks acte de présence. Sterrenchefs als Viki Geunes, Roger van Damme, Johan Segers en Wouter Keersmaekers stonden op de affiche en ook een tv-kok zoals Piet Huysentruyt maakte mee het mooie weer.

En als dat in Antwerpen kan, dan moet dat in Hasselt ook lukken! Limburg Proeft is er voor iedereen en wordt de nieuwe Limburgse culinaire hoogmis. Afspraak vanaf 7 juni in Hasselt, Hoofdstad van de Smaak. Meer informatie: www.limburgproeft.be.

En waarom er geen weekendje van maken? Op zoek naar tips betreffende een geschikte slaapplaats, musea of interessante stadszichten? Wij gingen u voor en dat kon u hier lezen.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...