woensdag, december 05, 2012

In de Wulf, de blog

Als de kippen was ik er destijds bij om de lotgevallen van de heren Flemish Foodies via hun nagelnieuwe blog te volgen. Iets wat ik nauwgezet deed trouwens, elke verse post ging er in als zoete koek en deed me verlangen naar meer. De creativiteit van de drie musketiers gekoppeld aan de klare kijk van fotograaf Piet De Kersgieter, simpelweg genieten was dat. Er volgden twee fel gesmaakte events, gastchefs kwamen aan bod en toen, op 27 september 2011, was het gedaan. Geen nieuwe posts meer. Akkoord, dat filmpje van 'Fäviken Magasinet meets In de Wulf' is een pareltje, maar toch. Geen nieuwe posts meer!

Windeieren heeft het de betrokkenen allerminst gelegd. De drie foodies zijn inmiddels tot een halve heldenstatus verheven en ook Piet lijkt niet stil te zitten. Op enkele passages in de restaurants van de heren foodies na bleef deze foodie een beetje op zijn online honger zitten. Tot recent mocht blijken dat In de Wulf een eigen blog was gestart. Opnieuw een beetje genieten!

De blog van het restaurant gunt je een dagelijkse blik op het reilen en zeilen van deze Heuvellandse parel. Het aandeel tekst is eerder summier, de puike foto's spreken echter voor zichzelf. Het personeel, de motor van de zaak, treedt in het spotlicht en zoals te verwachten worden er ons ook prachtige plaatjes van gerechten gegund. Dat er daar tussenzitten met Piet De Kersgieter signatuur mag trouwens niet verbazen.Niets dan ontzag voor het hetgene dat Kobe Desramaults aan de dag legt. Als er echter iets is waar ik bij het bekijken van deze blog zelfs een  beetje jaloers op ben dan wel het feit dat je bij een standaard restaurantbezoek niet de kans krijgt om subtiel dergelijke plaatjes te schieten. Of ik doe iets verkeerd  met die pocketcamera van mij, dat kan natuurlijk ook.

Na ons laatste bezoek aan In de Wulf was vriendin - en ondergetekende bij uitbreiding - vol lof over het gerechtje met knolselder. Pure smaken, eenvoudig product, perfecte uitvoering... een gerecht de loftrompet meer dan waardig. En kijk! Op de blog komt dit gerechtje nu ook aan bod. Allen daarheen!
Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...