dinsdag, juni 12, 2012

Peper en zout stelletje

Ja, na zo'n vakantie is het er toch terug een beetje inkomen. Een writers block zou ik het niet noemen - er is genoeg om over te schrijven - maar toch. Bloggen, hoe doe je dat ook weer? Een onderwerp uitkiezen, een al dan niet hilarische witz bedenken, wat letters uit een vlotte pen schudden en het geheel opleuken met een plaatje. Zo moeilijk kan het niet zijn. C'mon, you can do it!

Heel veel gezien op vakantie, van die bordjes die ons waarschuwen voor beren. Wilde beren! En in Yosemite ook bordjes die aantoonden waar er beren werden aangereden. Heel weinig gezien op vakantie, wilde beren! Die ene ijsbeer in San Diego zoo weiger ik uiteraard mee te tellen want echt cool zijn beren achter glas niet. Zelfs niet als het een ijsbeer betreft.

Tenzij! Tenzij het dan van die beren zijn in zo'n old school sneeuwbal. En als die sneeuwbal niet echt een sneeuwbal is maar een novelty peper en zout stelletje, dan kan het natuurlijk weer wel. Misschien de mensen van Beresterk eens op de hoogte brengen van deze vondst.

Peper en zout stelletje

1 opmerking:

Beresterk zei

Beresterk is altijd te vinden voor een tip, in het bijzonder met beren. We testen of deze exemplaren voldoende gekruid zijn voor onze smaak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...