vrijdag, maart 09, 2012

365 days of dining - het ultieme foodie avontuur!

Een wedstrijd uitgeschreven door de toeristische dienst van het Canadese Richmond doet foodblogs over de ganse aardkloot gonzen van de wildste dromen. En terecht!

De Canadese stad Richmond biedt onder de noemer "365 days of Dining" één gelukkige foodblogger een jaarcontract ter waarde van 50.000 $ aan, omgerekend zo’n 37.000 €. De tegenprestatie die verwacht wordt is om één jaar lang elke dag minstens één keer per dag op restaurant te gaan en daarover uitvoerig te bloggen. De restaurantbezoekjes worden vanzelfsprekend vergoed, net als je verblijf, onkosten en een fitnessabonnement in de Richmond Olympic Oval. Ligt het aan mij, of is het niet zo abnormaal dat het bij deze foodblogger begint te kriebelen.

Richmond BC - het grote foodie avontuur

Zou het iets zijn, zo één jaar aan een stuk elke dag gratis op restaurant gaan en er nog rijkelijk voor betaald worden ook? Gewoon, om iets te doen wat nu een hobby is, schrijven over eten en culi-gerelateerde zaken.

Meedoen of niet? Dat is het dilemma waar ik nu mee worstel. Om te beginnen is er een schat van een partner waar uiteraard rekening mee gehouden moet worden. Eentje die net een tikkeltje meer honkvast is dan mezelf trouwens. Er blijven nu eenmaal flink wat airmiles te overbruggen tussen het mondaine Turnhout en Richmond, British Columbia, ook al zijn er vliegtuigen en schoolvakanties zat om een regeling uit te werken.

Gelukkig zegt niets dat die foodblogger in kwestie alleen moet gaan. Lang leve het grote avontuur! Soit, straks bij het avondeten zal het allicht een pak minder zijn, maar toch… Het blijft een kans uit de duizend, een opportuniteit als geen ander. Misschien toch maar inschrijven. Pretty please?

1 opmerking:

Anoniem zei

Now you're going to do that one more time. Of course, I certainly hope 37 angling club that you have to restart completely.
5 million to 2 million subscribers, which would be omega dot times R,
and we expect this success to continue in the coming years.
Too bad it stalls out immediately afterward.

Feel free to surf to my web-site; figurki skylanders []

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...