vrijdag, februari 03, 2012

Motörhead Shiraz

Motörheadwijn, iemand? In navolging van merchandising-machine KISS, die vooral door Celebrity Cellars met hun Cabernet Sauvignon 'Kiss This' op de proppen kwamen, besloot de immer coole Maynard James Keenan van Tool zijn volledig eigen wijngaard 'Caduceus Cellars' op te richten. AC/DC bracht onlangs dan weer vier wijnen op de markt met ronkende namen als 'Back in Black Shiraz', 'You Shook Me All Night Long Moscato', 'Highway To Hell Cabernet Sauvignon' en 'Hells Bells Sauvignon Blanc'. En dan is er nu ook de 'Motörhead Shiraz'! Een eigen lijn coke - die woordspeling, jongens toch - was allicht geen optie dus dan is wijn the next best thing.

Motörhead Shiraz

Gesofisticeerd genieten heet dat dan. Metal als achtergrondmuziekje en glazen van je favoriete band,... dan pas weet je dat je oud geworden bent. Ach, nu het lange haar geknipt is en een potje headbangen tot een ver verleden hoor is die wijn allicht nog niet zo'n slechte zet.

Motörhead Shiraz wijnglas

Wie jong is van geest, al dan niet lauw bier verkiest boven wijn op kamertemperatuur en zijn metal graag heeft zoals deze initieel bedoeld is - loeihard - die zakt op 22, 23 en 24 juni best af naar Dessel om tijdens Graspop drie dagen loos te gaan. Wijn kan ik niet garanderen, Motörhead op zaterdag daarentegen!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...