dinsdag, februari 21, 2012

25 jaar Balade = gratis taart! U wint toch ook?

Het heeft wel iets, ’s ochtends een vers gewet koksmes in een etui stoppen en deze mee naar het werk nemen. Koel, maar toch zeer bij de pinken. Zo moet televisies favoriete seriemoordenaar Dexter zich ongeveer voelen. Niet dat ik trouwens plannen in die strekking heb hoor, maak je geen zorgen. Die enkele collega’s die te pas en te onpas het bloed onder mijn nagels weten te pesten verdienen hoop en al jeuksel op plaatsen waar ze niet kunnen krabben. Wat ze zeker niet verdienen is taart, en laat nu net een heerlijk op kantoor geleverd exemplaar de reden zijn waarom ik die flink uit de kluiten gewassen demi chef mee naar de werkplek nam.

Baladebox


Even na drie ging de telefoon. Bieke van de receptie, met de melding dat er een taart van Balade werd afgeleverd voor mij. Het merk dat vooral gekend is van zijn lightproducten zoals boter en room viert zijn 25ste verjaardag en daar hoort - hoe kan het ook anders - taart bij. Niet zomaar een taart, maar eentje van meesterpatissier Marc Ducobu uit Waterloo, iemand die zijn sporen ondermeer verdiende bij Wittamer en Mahieu in Brussel.

Dat het een pareltje van een taart was, daar waren alle collega's het roerend over eens, net zoals het feit dat het niet slecht is een foodie als collega te hebben. Goed nieuws is ook dat  Balade nog tot 31 maart 25 van deze verjaardagstaarten van de hand doet. Enige wat je moet doen is op hun vernieuwde website een originele, pakkende, tedere of overheerlijke verjaardagswens nalaten. Piece of cake denk ik dan! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en zien hun taart thuis geleverd in de week van 2 april. En er is meer!

Balade verjaardagstaart van Marc Ducobu

Het feit dat Coolinary ook 3 van deze exclusieve taarten mag weggeven is natuurlijk geweldig. Overtuig mij in de commentbox of via mail naar info@coolinary.be waarom net jij deze taart verdient en wie weet komt jouw naam op het einde van deze week wel uit de bus. Pogingen tot omkoping worden niet gediskwalificeerd, al is het maar de vraag of je dat uiteindelijk ook iets oplevert.

Portie taart, amper 150 kcal

Lichte biscuit, fris zurige framboosvulling, chocolade, schoon bloemekes, smeuïge topping en macarons... hartelijke bedankt Balade. En u? U moest al een reden aan het verzinnen zijn waarom u zou moeten winnen. Om een of andere reden zit ik hier met het melodietje van de Franse klassieker 'Balade rend gens heureux' in mijn hoofd, al zou het kunnen dat dit niet de originele tekst is.

4 opmerkingen:

Nele P. zei

Ik heb gestemd! En meermaals! En ik heb stemmen geronseld! Omdat ik er van overtuigd ben dat jouw inzending de beste is natuurlijk...

Doornroosje zei

Met mijn leerkrachtenloontje zal je niet onder de indruk zijn van het bedrag waarmee ik je eventueel zou kunnen omkopen. Daarom ga ik voor een eerlijke poging tot taartbemachtiging.
Jij krijgt van mij:
- eeuwige eer en roem
- de belofte dat ik voor altijd onvoorwaardelijk fan blijf van je blog.(Laat dat ajb nooit gebeuren, ik zou er beslist voor in therapie moeten.)
- een blogpost aan jou gewijd
- eeuwige eer en roem, of had ik dat al gezegd?
Ik wacht in spanning op het verdict van Sid - culinaire god - Frisjes

Els FoodMoods zei

Heel eerlijk? Ik eet gewoon graag taart.

(Ik zou wel zo vriendelijk zijn om ze te delen met mijn collega's, die dan voor één keer geen reden hebben om verzuchtingen over de lijn, diëten en calorieën te slaken. Dus het is eigenlijk ook een beetje voor het goede doel.)

De yummyblogsisters zei

een taart minceur voor twee foodbloggers die door al dat 'foodblogger proeven' feitelijk geen taart meer zouden mogen eten...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...