woensdag, januari 18, 2012

Photorito, een lenshoes voor foodfreaks!


Een beetje amateurfotograaf weet maar al te goed dat je kostbare fotomateriaal iets is om te koesteren. Camera en lenzen kan je maar beter met alle respect behandelen en de aankoop van fototassen en lenshoezen is dan ook geen overbodige luxe. Tussen al de eenheidsworst die op de markt te vinden is duikt er gelukkig met de regelmaat van een iets achter lopende klok ook eens iets cool op. De 'Photorito' bijvoorbeeld.

Photorito

Het mag dan wel lijken op een burrito, deze faux-tortilla is niets meer en niets minder dan een lensopberghoes. Gedaan met die oersaaie standaard hoesjes voor de lenzen van je favoriete spiegelreflexcamera. Lang leve de photorito!

Photorito & Nachos

Enkele muisklikken naar de Photojojo website, meer was er voor ondergetekende niet nodig om zichzelf dit hebbedingetje aan te schaffen. En wat doe je als je virtueel rondloopt in een webwinkel? Ahja, andere toestanden bekijken en impulsief aanschaffen. Niet dat ik echt een 'time lapse camera' nodig had, maar soit!

Photorito gevuld

Zowat het enige dat een mens op zich mag hebben bij een bezoek aan een middelmatig tot groot festival is eten uit het vuistje, de rest wordt genadeloos geweigerd en in het slechtste geval een container in gekieperd. Ik durf gokken dat er dit jaar wel eens lenzen mee naar binnen gesmokkeld zullen worden. Tenzij die accreditaties in orde komen natuurlijk, dat spreekt voor zich! Een derde reeks 'Beste Festivalhap' dringt zich op. De vraag is alleen wie de superbe pizza's van Groezrock voor het derde jaar op rij van de virtuele trofee gaat houden!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...