zaterdag, december 31, 2011

Chocoladebom: feestje met een knal

Eten bij vrienden, omstreeks middernacht naar het vuurwerk kijken en achteraf nog een feestje tot in de vroege uren. Op het vuurwerk na verschilt deze avond met andere woorden niet zoveel als een doorsnee zaterdagavond, en dat hoeft ook niet. Liefhebbers van chocolade, lawaai en rondvliegend snoepgoed kunnen misschien overwegen om zichzelf een 'chocolade kogel' aan te schaffen.


Chocolade kogel
Een chocolade omhulsel in de vorm van een kogel, gevuld met snoepgoed en een kleine explosieve lading... Het klinkt alvast als iets waar ik zonder problemen enkele vrienden warm voor kan krijgen. Enige probleem is misschien het prijskaartje van 89£ dat je ervoor met neertellen bij The Conran Shop, wat toch een tikkeltje veel is voor wat snoepgoed. Langs de andere kant is er natuurlijk wel een ontploffing mee gemoeid. Twijfel!

Chocolade explosie

En we hebben geluk vrienden foodies, er staat een filmpje online. Lontje aansteken en vervolgens enkele seconden ondraaglijk lang wachten alvorens het spel kaboem doet. Ik durf vermoeden dat de heren luchthavenbeveiliging en hun hondstrouwe bomhonden roet in het eten gooien indien je het spel online koopt. Rest ons hier alleen nog de mogelijkheid om Dominique Persoone zo zot te krijgen om dat spel in productie te brengen. Als een psychohallucinogene kikker kan, dan mag een chocoladebom geen probleem zijn denk ik dan.


Het allerbeste voor 2012 toegewenst van de volledige éénkoppige redactie van Coolinary. En laat het knallen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...