dinsdag, september 13, 2011

Viva Verrines - 100 feestelijke verrines

Verrines, iets om toe te voegen aan het rijtje tapas, amuses, lepelhapjes, fingerfood en dergelijke. Smakelijke hapjes geserveerd in glaasjes allerhande, dat zijn verrines. Zelf ben ik wel fan van de hapjes die op restaurant de maaltijd voorafgaan, maar procentueel gezien eet ik wel veel meer thuis. Reden genoeg om het boek '100 feestelijke verrines' in huis te halen.

100 verschillende smakelijke hapjes, varierend van hartig tot zoet, vlees, vis of veggie, groot of klein... de stijlvolle glaasjes hebben ze alvast als gemeenschappelijk element. Niks mis met een toastje met paté, maar op het volgende feestje ten huize Coolinary komen er glaasjes op tafel. De overheerlijke 'pompoencappucino met spek en maanzaad' is alvast een kanshebber, al moet pakweg de 'avocadomousse met pompelmousse en krab' niet onderdoen. En dan zijn er nog 98 andere recepten, allemaal van de hand van de Franse foodie / fotografe Sylvie Aït-Ali.

100 feestelijke verrines is een uitgave van Standaard Uitgeverij. Voor een luttele 14,95 € kan je dit boek aan je eigen collectie toevoegen, en je etentjes thuis net dat tikkeltje meer allure geven. Layout trouwens door de Turnhoutse stadslegende Dominic Van Heupen. Respect!

2 opmerkingen:

Anniek zei

Je verslag doet mij echt goesting krijgen. Voor zo'n prijs kan je immers niet sukkelen...

Sid Frisjes zei

't is een goei boekske.. en sukkelen voor die prijs doe je zeer zeker niet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...