dinsdag, juli 05, 2011

Culinair Tomorrowland

Straffe namen op Tomorrowland dit jaar, en dan heb ik het voor een keertje niet over de indrukwekkende deejays en -acts die geprogrammeerd staan. Nee, ook culinair pakt het inmiddels uitverkochte Tomorrowland (enkel nog dagtickets voor vrijdag) dit jaar uit. Zo zal het Antwerpse Lombardia naast hun gekende pittige ‘Gingerlove’ gemberthee, een speciale ‘Tomorrowland Magic’ creëren, speciaal voor alle bezoekers die op zoek zijn naar een gezonde maaltijd. De Burgerij - gekend voor hun geweldige, kwalitatieve hamburgers - slaat net als de in de culinaire gids Gault Millau genoteerde pitabar FinJan, de tenten op in het recreatiedomein De Schorre in Boom.

Nog niet onder de indruk van het culinaire aanbod? Zij die het geluk aan hun kant hebben kunnen misschien in de VIP ruimte gaan genieten van een lekkere cocktail, van de hand van Manuel ‘Sips’ Wouters, nog steeds ’s lands leading mixologist. Een ‘straffe’ cocktail, vette beats en een stralend zonnetje – de ideale zomercombinatie.

Eten met een sterretje kan trouwens ook! Daar waar de artiesten een dessert van toetjeskoning Roger van Damme krijgen voorgeschoteld, mag het publiek de beentjes onder één van de 15 tafeltjes van het gelegenheidsrestaurant van de alom tegenwoordige Wout Bru strekken. Zij die zich nog een indigestie eten aan diepvrieswaren en kant en klare bagger hebben het zelf gezocht.

Op de camping ofte DreamVille kunnen aspirant sterrenchefs zelf aan de bak op de aanwezige barbecues in drie verschillende barbecuezones. Op elke festivalcamping zowat geweigerd, hier voorzien door de organisatie. En de kolen krijg je er de 21ste op de nationale feestdag zelfs gratis bij. Wat zeggen we dan? Dank u wel Tomorrowland!

1 opmerking:

Sylvie zei

Tututut. Op Dour kunt ge ook ferm barbecuen en ge krijgt er gratis een drietal vriendelijke Walen bij.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...