zaterdag, juni 18, 2011

Chocotoff smeerpasta

Zelden een leuker 'persbericht' aangekregen dan dat van afgelopen donderdag. Feit dat ik dergelijke zaken sowieso in mijn bus krijg is natuurlijk très plezant, zeker als het volledig uit het niets komt. Chokotoff smeerpasta, dus en het mag een raadsel zijn hoe de postbode dat in hemelsnaam in de bus heeft gekregen.

De mensen van Côte d'Or zijn natuurlijk geen uilen, en als een beetje studie ons leert dat er jaarlijks zowat 15 ton 'choco' - excuses, smeerpasta - verkocht wordt, waarom zou je dan zelf niet op die kar springen. Met één van de paradepaardjes uit je gamma dan nog. Cijfers mogen dan zoveel bewijzen, niets velt een beter oordeel dan een aardig potje proeven. En dat wordt ten huize Coolinary niet gedaan door wat pasta op een boterham te smeren. Mijn wederhelft, mevrouw Frisjes, hanteert namelijk een strikte "pot in lepel" regel waarvan ze niet wenst af te wijken als het op het eten van 'choco' aankomt. Haar schuldig pleziertje zeg maar.

De 'Chokotoff smeerpasta' passeert trouwens met glans de smaaktest. Een heerlijke volle chocoladesmaak die lekker lang blijft hangen. Deze nieuwe speler op de markt zou wel eens potten kunnen gaan breken. Dat is natuurlijk als diezelfde mensen waarvan ik eerder zei dat het geen uilen waren, niet de onzalige beslissing zouden nemen om de productie van deze lekkernij naar de lageloonlanden te versassen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

heb ne pot staan maar de nutella is nog niet op ;-)
beter dan Nutella ? dan mogen ze hem wel in grotere potten gaan maken
groetjes
One Life

Anoniem zei

heb ne pot staan maar de nutella is nog niet op ;-)
beter dan Nutella ? dan mogen ze hem wel in grotere potten gaan maken
groetjes
One Life

Sid Frisjes zei

't is inderdaad maar ne kleine pot. Ik heb mezelf er al wel op betrapt dat ik dit weekend telkens een wafel met de chokotoff heb gesmeerd, terwijl er evenzeer Nutella in de kast staat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...