vrijdag, mei 27, 2011

Maes Unscene

Een rustig weekendje, het mag wel eens. Geen wilde plannen, geen wilde nachten, gewoon rustig aan! Dat moet wel eens kunnen denk ik zo. Maar als de vriendelijke mensen van Maes dan plots op de proppen komen met de vraag of ik deel wil uitmaken van hun exclusieve Unscene feestje… tja, dan zet ik me vrijwillig terug in partymode! Ik heb heel het gebeuren zo’n beetje vanop afstand gevolgd op Facebook, maar het spreekt wel aan natuurlijk. Tig bussen met in totaal zo’n 3.000 mensen die naar een onbekende locatie rijden om een feestje te bouwen. Wie wil daar nu geen deel van uit makenZaterdag stapt ondergetekende dus in Turnhout de Maesbus op, richting niemandsland, dansschoenen vastgeknoopt en rockposes ingeoefend. Je mag zeggen wat je wil, het laatste jaar heeft Maes een wel heel sterk, en opmerkzaam reclameoffensief ingezet. Eentje dat ook toe te juichen valt natuurlijk, want gratis bakken bier, optredens in containers en een mysterieus feestje dat zijn weerga niet zou kennen… daar kan je alleen maar je petje voor afnemen.

Enige nadeel natuurlijk is dat de verwachtingen mogelijk zo hoog gespannen zijn, dat een en ander misschien tegenvalt. Denk bijvoorbeeld aan het onzalige idee van Pukkelpop om Live als surprise band te boeken terwijl iedereen dacht dat pakweg Pearl Jam er ging staan. Feit dat het morgen met bier is, mag hopelijk doen vermoeden dat het iets met een hoog en vettig rock gehalte zal zijn. Verslag volgt!

2 opmerkingen:

marc zei

ben inderdaad ook eens benieuwd

Sid Frisjes zei

Hmm. de mail was er, de effectieve uitnodiging met details laat op zich wachten. 't Zal niet voor vandaag zijn vrees ik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...