vrijdag, april 02, 2010

Zondagsbrunch

Vorige zondag kregen we twee vriendinnen van Ann over de vloer voor een zondagsbrunch. Wegens zomeruur en nachtleven had ik met zo'n 3 à 4 uurtjes nachtrust uiteraard te weinig geslapen maar soit, ik had beloofd om met het buffet een beetje te helpen dus dan deed ik dat maar.

Yoghurtdessertje gemaakt met laagje huisbereide aardbeienconfituur, verse aardbeien (kan ik iemand wijsmaken dat die al van Hoogstraten kwamen?) granencrunch en enkele bosvruchten. Schattige hotelbroodjes afbakken, koffiekoeken in de buurtsuper halen, een roereitje met champignons, kerstomaten en tuinkruiden voorbereiden, de Lavazza in gereedheid brengen... tot zover mijn inbreng bij de brunch.

Of hadden de dames graag nog een caloriearm, doch berecool extraatje? Iets met chocolade, munt en een vleugje gember misschien? Ach, who am I kidding? Elke reden is goed om de Chocolate Shooter van Persoone boven te halen. Licht ceremonieel, tikkeltje ondeugend en altijd verrassende blikken!
Uiteraard wenste iedereen een snuifje te wagen, hoe kan dat ook anders. Breakfast nosecandy, volgens mij zit een franchise in afkickcentra overal ten lande er wel in. Vriendin heeft nu twee weken vakantie en die gaan we ten volle benutten om aan haar snuiftechniek te werken want eerlijk, het wou haar niet zo lukken.

3 opmerkingen:

Sarah zei

ik wil wel mee komen oefenen! inclusief brunch dan natuurlijk ;-)

Silke zei

Waarom zou je het de mensen niet kunnen wijsmaken? Ik kocht deze week bij de boer namelijk de eerste belgische aardbeien. We mochten zelf mee naar de plantjes gaan kijken om te bewijzen dat ze wel echt waren :-)

Sid Frisjes zei

Howla...dringend eens naar den boer dan. Sarah, als je een gaatje in je drukke agenda kan vinden ben je meer dan welkom... en neem die partner / ochtendmens van je ook maar mee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...