vrijdag, september 25, 2009

Oh My Godiva...

Waar het hart van vol is, daar loopt de mond van over. En in mijn geval is dat de laatste tijd dus chocolade. Ik heb amper 4 lessen “pralines” achter de kiezen of er wordt me door 2 vriendelijke dames van Talking Heads een wel bijzonder unieke kans in de schoot geworpen. Een bezoek brengen aan het prestigieuze chocoladehuis Godiva, een workshop met maître chocolatier Ilse Wilmots, een geleid bezoek aan de fabrieksruimte alsook aan het chocolademuseum, avondreceptie in de Godiva winkel aan de Grote Zavel in Brussel in het bijzijn van de charmante Axelle Red.


Het spreekt voor zich dat dit alles fantastische ervaring was en dat maakt het natuurlijk extra jammer dat mij vandaag en morgen de tijd ontbreekt om foto’s te posten, leuke anekdotes te vertellen en diens meer. Doch niet getreurd, de foto’s zullen wel degelijk volgen alsook een uitgebreid verslag. Met de schat aan informatie die ik gisteren heb opgedaan maak ik er volgende week misschien wel ‘Godivaweek’ van. Wie weet?

Coolinary zou trouwens Coolinary niet zijn als er voor de lieve lezertjes niets in zit. Ik mag dan wel op dergelijke uitnodigingen grote sier maken, de mensen die hier af en toe eens komen piepen worden daar niet zozeer slechter van. Zo heb ik hier in mijn bezit een door Axelle Red gehandtekende pralinedoos (ballotin in de vakstaal) ‘Belgische Origine Belge’ van maar liefst 500 gram die ik een keertje niet voor mezelf ga houden.

Zin in een halve kilo overheerlijke pralines? Stuur een mailtje naar
Sidfrisjes@gmail.com, zet een originele reactie bij deze post of reageer via Facebook. Een met chocolade bevlekte, maar daarom niet minder onschuldige hand, kiest de winnaar.

9 opmerkingen:

Mii zei

Beste Sid,

Mijn internet werkt welgeteld twee uur en nu ik jouw post lees, weet ik waarom dat net vandaag moest gebeuren.

Weet dat ik één van je trouwste fans ben, jouw spitsvondige schrijfstijl het einde vind en watertand bij elke plaatje dat je dankzij je geweldige fotografeertalent op je website laat verschijnen.

Dit gezegd zijnde: ik zal het niet verklappen als jij je onschuldige hand toevallig richting Mechelen stuurt hoor.

Naam en adres verkrijgbaar op de redactie (mii-jou@hotmail.com)

Sarah zei

een originele reactie

spekvriend zei

Kies mij! Kies mij! Ik was al fan van jou, toen je nog bij Argus zong.

Of nee, dat klopt niet helemaal...

Sylvie zei

Geef mij de pralines en dan mag jij in mijn plaats naar Londen met the Insiders, als ik win :-) (ik zit al in de pre-selectie)
Deal?

ca zei

laten we er geen doekjes om winden, jij weet net zo goed als ik dat er maar 1 iemand is die de parlines naar hun waarde kan apprecieren. uwzelf natuurlijk uitgezonderd.

Sid Frisjes zei

Hmmm. en wie zou er achter die CA schuilen?

Caro zei

Voor 't eerst op jouw site, via de reclame die je maakte in Bruno's comments. Laat maar komen, die pralines.

Anoniem zei

Hier die pralines of 't is morgen mullepaté!!

Achajus

patricia zei

Scheepjes verwelken, bloemen vergaan, maar chocolaatjes blijven onweerstaanbaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...