zondag, mei 31, 2009

Kleine kwaaltjes? De oplossing van Winiefred


Geen zin meer om telkens naar de medicijnkast te lopen bij het kleinste ongemak? Met het boekje van Winiefred Van Killegem in de hand is dat ook niet nodig. In de voorraad- en koelkast of het kruidenrek kan je meer dan voldoende natuurlijke middeltjes vinden om je kwaaltjes te lijf te gaan. Ideaal dus als je het niet zo begrepen hebt op al die vaak dure chemische troep.

Omdat ik me moet indekken tegen reacties uit eigen huis snel een anekdote. Als mijn kleine schoonbroertje een oorontsteking had, dan liep die steevast in huis rond met een windel om zijn oren. Niet dat die windel hem veel goed deed, maar de inhoud, gebakken ui, des te meer. Ik heb er niet alleen veel mee gelachen, waarschijnlijk heb ik hem er zelfs mee gepest, maar werken deed het wel! Een tip die ook in dit boek niet mag ontbreken dus.

Uitgetest door mijn moeder, een voetbad met aardappelschillen. Na zo'n voetbad van om en bij de 10 minuten heb je niks last meer van vermoeide benen. Het verdict: klopt als een bus.

Als ik goed geteld heb komen niet minder dan 113 kwalen aan bod en nog meer oplossingen. Tenzij je vermoeide benen hebt en zonder aardappelen zit moest je nu al naar de winkel aan het lopen zijn!

'Kleine kwaaltjes? De oplossing van Winiefred' is uitgegeven bij Davidsfond/Leuven en kan je in de winkel bestellen onder volgend ISBN nummer: 978 90 5826 579 1

1 opmerking:

Unknown zei

ik heb zelfs nog ooit etiketjes moeten maken voor winiefreds wonderdrankjes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...