maandag, februari 02, 2009

The Chocolate Shooter


Middagpauzes, ideaal om te eten en de krant te lezen maar nu ook om gewoon eens gek te doen. Op simpel verzoek had een collega uit het Brugse zijn "chocolate shooter" meegenomen. Reken maar van yes dat ik dat wel eens wou uitproberen.

Het is een handigheidje van Dominique Persoone van The Chocolate Line en middels een simpele druk op de knop kan je er chocoladesnuif mee in je neusgaten katapulteren. Heel grappig hoe een plexiglazen toestelletje je het gevoel kan geven dat je iets verkeerd aan het doen bent terwijl je eigenlijk heel onschuldig chocolade snuift.

Zodra de big chief uit het gezichtsveld verdwenen was ging ik voor een shot chocoladesnuif met gember en muntsmaak. Verbluffend resultaat, je proeft chocolade, munt en gember en dat terwijl je eigenlijk alleen maar poeder hebt gesnoven. Straks framboos en muntsmaak en nu maar hopen dat ik geen "bad habbit" ontwikkel.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Betekent dat dat je met dit toestelletje chocolade proeft zonder dat je er dik van wordt?
Zo ja: waar is het verkrijgbaar? :-)

Sid Frisjes zei

Ik denk dat iemand een gat in de markt gevonden heeft :-)

In de gebruiksaanwijzing staat wel dat je het "met mate" moet gebruiken.

Gekke gewaarwording hoor, chocolade snuiven.

E. Stilker zei

Ik heb hoe langer hoe meer zin om in April een tripje naar Brugge te maken ...

Anoniem zei

Chocolade in de neus? En je proeft het in je mond? En ik werk al meer 2 jaar met die collega uit het Brugse samen en had daar nog nooit van gehoord :-)

Anoniem zei

wat? geen youtube filmpje?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...