maandag, maart 17, 2008

Mijn Restaurant - Poll

De kogel is door de kerk, Antwerpen wint het VTM televisieprogramma “Mijn Restaurant”. Tenminste, als we op de stemmen van de coolinary internetpoll mogen afgaan. Voorlopig hebben de koppels op televisie hun kunnen nog niet echt mogen etaleren. Hun onkunde daarentegen hebben we al wel mogen aanschouwen. Ik kijk alvast uit naar de opening van de restaurants want pas dan zal het kaf echt van het koren gescheiden worden.

In de tussentijd mag restaurant Matizze zich de populairste noemen met een nipte voorsprong op het aardappelhuisje uit Hasselt en de moeder zoon combo uit Leuven. De Vergeetput uit Gent doet zijn naam geen oneer aan tijdens deze poll, men is er blijkbaar op vergeten te stemmen en Oostende bungelt, zoals te verwachten viel, helemaal achteraan het rijtje. Benieuwd welke strapatsen chef Pieter alsnog uit zijn koksvest gaat schudden.

Antwerpen: 26 %
Hasselt: 23 %
Leuven: 19 %
Gent: 11%
Oostende: 3%

15 % ligt er niet wakker van wie de wedstrijd wint en wou dat middels een stem toch maar even laten weten. Bedankt alvast.

2 opmerkingen:

sarah zei

gisteren was Antwerpen wel heel positief he.

but then again, ik zit me de hele tijd af te vragen tijdens dat programma: WAAROM halen die mensen zichzelf zoveel extra stress op de nek! alsof een restaurant openen al niet genoeg stress is...?

Sid Frisjes zei

Antwerpen deed het heel goed.

Op zich kan die stress het wel waard zijn hé. In het beste geval win je maar even je restaurant. Om dan nog maar niet te zwijgen over de publiciteit die je er gratis bij krijgt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...