* Trio van Sint Jacobsnootjes (sashimi, gemarineerd en in een saffraanjasje)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8uljxtJK-OIy65KReKBB-HnvVuVt71DMpcM8PzmA1TuGnwFTSvGbOAbLFRexjPchDNQm4Ke9JkFVCJGBImluwjDFmvsydwYcksB-mF_UQO8sBrhPE1oAsKA2jYOe3vGGHmwpEUw/s320/triocoquilles1.jpg)
* Varkenshaasje, lauwe aardappelsla met verse erwtjes en frietjes van pastinaak
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUuLdS1lwcKRSMdgJ7YgN2GdbgT9-XpnwhTW9rzEJpbwJAFyla6oIRekeT1RxCDaZ1f9gvooJBX-z9GSv_nmMIbWIYI_gdzJq9qNJaKclNpMfTfIP_zz8nf3UH0AUEquRlLJ4ZCQ/s320/varkenshaas.jpg)
* Trio van Hoogstraatse aardbeien
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEge6CV2dbffcnL3rg4ETX6ncxKvUDKKu6K-vKkW_AUPdVGz1WVkA6C0iN5w9XYMbehbPTswg1GdQ_aWpHAlC-2bZ8tPvYAtQe-myPNWpj6BPMIurIBCSs90mPjIplWQHXetD82Olw/s320/trioaardbeien.jpg)
De foto's zijn deze keer van de hand van onze lokale bakker / wijnmarchant Rob Janssens en verder bewerkt door niemand minder dan mezelf. U gelooft niet dat de harde bakkersstiel te combineren valt met de wijnbusiness? Seeing is believing dus doorklikken naar zijn website is de boodschap.
1 opmerking:
Sieht gut aus, Ivo.
Een reactie posten