Coolinary.be

... may the forks be with you!!

Pagina's

  • Blog
  • About
  • Qlinaria
  • Contact
  • Presto
  • Thirsty?
  • Le Girlfriend

dinsdag, augustus 07, 2007

Dinamo workshops / Koken voor Kotstudenten

Vanaf 20 augustus om 8 uur ‘s ochtends kan je weer inschrijven voor allerhande (kook)cursussen uitgaand van Dinamo / De Warande. Op 17 oktober ga ik mijn best doen om sushi te leren maken. Het wordt tijd dat ik die rijst en vis eens deftig in nori leer rollen. Op 7 december ga ik de workshop Zweeds koken volgen. Je weet namelijk nooit wanneer men bij Ikea mensen aanwerft om Kött Bullars (ballekes) te komen maken. En dan is er ook nog 26 september… dan geef ik zelf de workshop “Koken voor Kotstudenten”. Simpele gerechtjes met goedkope ingrediënten voor de studenten die uiteindelijk toch naar de frituur of de kebab zullen gaan.
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest
Labels: Varia en vanalles, Workshops

1 opmerking:

Sarah zei

ik blijf het een super-idee vinden, koken voor kotstudenten!

had IK die workshop maar gehad, dan had mijn pan met boter de eerste dag op kot waarschijnlijk niet in de fik gestaan en bijna heel mijn kot afgebrand.. :)

augustus 07, 2007

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Read

  • Kris Kookt
  • Cuberdon & Macaron
  • Cookanista
  • Must Be Yummie
  • BBQ NL
  • Koken op hakken
  • Jonge Sla
  • Beetgraag
  • Le Gourmand Belge
  • filet pur
  • Vanevalentine
  • Tales from the home bar
  • Niente di Particolare
  • tierlanntijntjes
  • Sarah zegt hallo
  • La Vie de Sylvie
  • In De Wulf
  • Qlinaria
  • Avocado van de duivel
  • Hot Cuisine de Pierre
  • BE-GUSTO
  • Belgian Taste Buds
  • illyvanilly
  • Tales of Taste

Zoeken in deze blog

Labels

Aanrader Alcohol Alessi Amsterdam Antoine Van Loocke Antwerpen App Avondschool Bar en Cocktails Barcelona Basic Bites BBQ Beste Festivalhap Beste Festivalhap 2010 Beurzen en Projecten Bier Bistronomie BKS Brood Brugge Brussel Champagne Chocolade Cognac Comme Chez Soi Copenhagen Crazy Thursdays Culinaria Culinaria² Dagen Zonder Vlees De allereerste keer De Koninck De Pottenkijker Design Diageo Dominique Persoone Domo Eurostar Events Flemish Foodies Foodbloggers Foodpairing Foodtruck Foto Friet Gadget Gault Millau Gent Gin Godiva Goed Gegeten Grijze garnaal Groene Vingers Groenten Hasselt Hebbedinges Hendrick's Hendrickx Herfst Home Bar Hoogstraten Hot Dogs Hotel iFood In de pers Inspector Gadget Instagram Jack Daniel's Johnnie Walker JRE Kaas Keramiek Keukenwijsheden Kickstarter Kitchen Hardware Koffie Kookboeken Kooktijd Kreta Kringloop Le Creuset Licht verteerbaar Lidl London Lost Stories Martini Michelin Natuur Nederland Negroni Njam Noma NonFoodDepartment Onzin Oona Oostende Oxfam Parijs Pieter Stockmans Pop-Up Product Placement producten QLinaria Recepten Rene Redzepi Restaurants Rock n Roll Secret Santa Sheffield Wednesday Sid Hartje Postbode Signatuur Smaakmeesters Smaken Verschillen Smartmat Special Guest Sporten Stella Artois Streetfood Taart Televisie Testlab The Flemish Primitives The Insiders Thee Thermomix Thuis Toogklap Trends Très Coolinary Turnhout Varia en vanalles Veggie Venuez Video Vlam Weblinks Wedstrijden Wereld op je bord whisky Wijn Workshops WTF

Blogarchief

 

All items © Coolinary.be unless otherwise stated
Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.