Afgelopen maandag werden in het casino van Knokke voor de 4e maal de Venuez Hospitality Awards uitgereikt. Maar liefst 14 prestigieuze awards wisselden die avond van eigenaar en pronken nu ongetwijfeld op een ereplaatsje van de trotse winnaars.
Alvorens over te gaan tot de orde van de dag was er voor de aanwezige gasten vrijblijvend de mogelijkheid zich te laven aan de verschillende bars. Ideaal voor enkele juryleden om zich moed in te drinken alvorens het podium te bestijgen. Man van de wereld die ik ben, liet ik geen enkele bar links liggen. Kwestie van de kerk in het midden te houden.
Ondergetekende mocht zich voor het derde jaar op rij tot het intieme kransje van de vakjury rekenen, en reikte met veel plezier de award voor het ‘Best Bar Concept’ uit. Iets drinken in een bar, laat net dat één van m'n sterkste troeven zijn. And the winner is…
Best Bar Concept – Bar Burbure, Antwerpen
Best Hotel Concept – Jam, Brussel
Best Design – Jam, Brussel
Rookie of the Year – Sam D’Huyvette, BLVD Boutique, Sint-Martens-Latem
Daredevil – Proof, Gent
Best Restaurant Concept – Baracca, Leuven
Best Cocktailbar – Bijou, Antwerpen
Culinary Talent – Dimitri Proost, Dim Dining, Antwerpen
Best Restyling – Cucharra, Lommel
Best Barista – Marc Daniels, Kaffabar, Brussel
Best Coffee Concept – Butcher’s Coffee, Antwerpen
Best Bartender – Didier Van Den Broeck, Dogma, Antwerpen
Best Hospitality Concept – Boury, Roeselare
Entrepreneur of the Year – John Verept
Hoe straf was de delegatie uit Antwerpen dit jaar? Behoorlijk straf aan het lijstje winnaars te zien, dat is duidelijk. 't Stad kaapte maar liefst 6 awards weg, uniek in de geschiedenis van Venuez. Bar Concept, Cocktailbar, Beste Bartender.... drinkebroers weten alvast waarheen dit jaar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten