dinsdag, mei 24, 2016

Big Green Egg Flavour Fair België

De Flavour Fair van Big Green Egg is in Nederland al jaren een vaste waarde. Een oversteek naar het culinair superieure België – het is maar om te lachen Noorderburen - was de evidentie zelve en kijk, nu zondag 29 mei is het eindelijk zover. Wat ons betreft alvast een aanrader mocht u nog een gaatje in je agenda hebben.
 
 
 
De Chefs 
 
De allereerste Big Green Egg’s Flavour Fair Belgium belooft een exclusief en inspirerend event te worden, naar internationaal voorbeeld. Tientallen enthousiaste chef-koks en hun teams zullen u als gast laten proeven van de lekkerste bereidingen op de Big Green Egg en laten zien hoe zij deze klaarmaken. Alvast bevestigd zijn Dennis Broeckx van l'Epicerie du Cirque, groentenchef van het jaar Seppe Nobels, David Martin van La Paix, de NorthSeaChefs, Michiel Rabaey van Hotelschool Koksijde, Luc De Laet van Bistro De Laet & Van Haver, Sam D’Huyvetter van Boulevard, Davy Devlieghere en Gilles Bogaert van DGU, Gilles Draps van Eat Warm en Crisis Kok Joost van Hyfte.
 
 
Het Programma
 
Bent u reeds de trotse bezitter van een Big Green Egg, dan wordt dit niet alleen een namiddag genieten, in het ‘Terug naar school’ programma kun je nog een pak bijleren. Doet de naam Big Green Egg dan weer geen belletje rinkelen? Dan gaat er gegarandeerd een nieuwe wereld voor u open!
 
Verwacht je op de Flavour Fair aan een middag tjokvol culinaire inspiratie. Denk hierbij aan een reeks chefs die hun passie met u delen, gebruikmaken van een Big Green Egg. Ook staan er verschillende masterclasses op het programma en komen diverse thema’s zoals daar zijn ‘Vlees’, ‘Vis’, ‘Groenten’, maar ook ‘Deegwaren’ en ‘Patisserie’ aan bod.
 
 
 
Kinderen:
 
Goed om weten is dat er ook volop vermaak voorzien is voor de kleinsten onder ons. Door middel van een reeks activiteiten en animaties, waaronder het maken van leuke, lekkere en gezonde gerechtjes onder professionele begeleiding, zal je kroost zich niet snel vervelen.
 
Tickets:
 
Opgepast, het maximaal aantal deelnemers voor deze eerste editie is absoluut beperkt. Tickets vooraf bestellen is dan ook een must. Aan de kassa worden er trouwens geen verkocht. U betaalt 50 Euro voor een ticket (10 € voor kinderen), maar krijgt hiervoor wel 6 exclusieve gerechten van de verschillende chefs aangeboden. Proevertjes kan je overal vinden en bij vertrek krijg je ook het exclusieve Big Green Egg Flavour Fair kookboek mee naar huis. Kwestie van thuis aan de slag te gaan!
 
 
 
Praktisch:
 
zondag 29 mei 2016 van 11:30 tot 16:30
 
Locatie:
 
CVO Centrum Volwassenen Onderwijs Gent, Martelaarslaan 13, 9000 Gent, België

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...