woensdag, september 02, 2015

Lekker Food Truck Festival Turnhout- 4, 5 en 6 september 2015

Als er overal ten lande Food Truck Festivals georganiseerd worden, dan kan Turnhout onmogelijk achterblijven. Dit weekend is het zover en kan je onder de noemer Lekker Festival drie dagen op het Warandeplein terecht voor culinaire hapjes geserveerd uit een keur aan mobiele keukens.
 
Het mag niet verbazen dat ik hier al ontzettend naar uitkijk. Meer zelfs, het heeft maar een haartje gescheeld – uiteindelijk hebben we nog geen caravan / truck op de kop kunnen tikken - of ondergetekende was zelf als standhouder aanwezig. Turnhout zal nog een jaartje mogen wachten op de culinaire escapades van Sid Frisjes
 
Lekker Food Truck Festival Turnhout- 4,5 en 6 September 2015
 
Tekent alvast wel present met zijn mobiele keuken, homeboy Maty van de Fingerfood Truck met een menu om duimen en vingers bij af te likken. Wat dacht u van een 'Caesar Salad', 'Nacho's met Cheddar, jalapeños, zure room en chili gehakt', een 'loooong-dog' of de felgesmaakte 'Boem Bataat'.
 
Voor de gelegenheid lanceert de Fingerfood Truck op Lekker een fijne wedstrijd. De eerste 500 klanten mogen een gadget met huislogo kiezen - denk truckerspet, sticker, badge,.. - welke ze kunnen gebruiken om hun social media foto's op te leuken. Gebruik #fingerfoodtruck en neem automatisch deel aan de wedstrijd. De winnaar mag zich aan een 'foodtruckfeestje' verwachten! Eindelijk nog eens een wedstrijd waar ik kans maak!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...