woensdag, april 08, 2015

Old Fashioned wordt tijdelijk Appleton Estate Punch Bar

Een bezoekje aan een cocktailbar, dat blijkt bij Sid Frisjes wel meer dan eens in de agenda te staan aangevinkt. Diezelfde agenda leert ons dat je mij vorig jaar rond deze tijd kon terugvinden in Antwerpen waar Appleton Estate een tijdelijk Tiki Bar uit de grond stampte. Plezante tijden to say the least!
 
Ook dit jaar heeft Appleton iets fijns in petto voor cocktailliefhebbers. Van donderdag 9 april tot en met zaterdag 23 mei toveren ze de fantastische Gentse bar Old Fashioned om tot de Appleton Estate Punch Bar. Allen daarheen, al was het maar omdat Old Fashioned sowieso één van 's lands fijnste bars is. En dan hebben we de punch nog niet geproefd! 
 

 Steve en zijn team hebben een vaste kaart van zes Appleton Rum punches samengesteld met ronkende namen als Voodoo en Appleton Mule. Deze blijven vast op de kaart staan. Gedurende de zes weken dat de bar open is, nodigen Steve en Appleton elf guest bartenders uit van over heel België en Nederland. Daar zitten grote namen bij als Jan van Ongevalle (The Pharmacy, Knokke), Jeroen Van Hecke (l’Apereau, Blankenberge), Timo Jansen (Door 74, Amsterdam) en acht andere kleppers van formaat. Zij komen één avond in de week het team van Old Fashioned vervoegen achter de bar en nemen hun eigen punch recept mee. Hierdoor blijft de kaart steeds verrassen en kunnen de gasten elke week een andere punch ontdekken.
 

Mocht u Old Fashioned nog niet bezocht hebben sinds ze in eind vorig jaar van locatie veranderd zijn, dan is dit een uitgelezen gelegenheid. Deze kelderbar weet schitterend de sfeer van weleer op te reopen, wat maakt dat het de ideale locatie is voor dit tijdelijke punchconcept.

Er staat geen beperking op het aantal personen die een punch kunnen bestellen. Steve serveert hen per ‘single serve’ (1 pers) tot een bowl voor meerdere personen. Vast staat dat elke punch in zijn eigen specifieke bowl en met zijn eigen aangepaste glazen geserveerd wordt. Zo wordt elke punch een aparte beleving.

Appleton Estate Punch Bar – by Old Fashioned
9 april 2015 tot en met 23 mei 2015
Hoogpoort 19
9000 Gent
info & reservatie: 09 279 52 15 

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...