dinsdag, maart 31, 2015

B-EATS, 4 april, Antwerpen - win 2 x 2 tickets

Op zaterdag 4 april kun je in het Felix Pakhuis terecht voor de tweede editie van B-EATS, een pop-up concept rond food en electronische muziek. Mogen het mooie weer maken, niemand minder dan Felix Da Housecat en chef Kenny Bernaerts.
 
Er zijn 3 formules voorzien om deel te nemen aan het feestgedruis dat omstreeks 19.00 h start.
 
1 - Felix Pakhuis Salon: (19h  - 23h) In deze formule kookt Kenny Bernaerts het favoriete menu van Felix Da Housecat. Na het zittend diner wordt u uitgenodigd om de benen los te schudden op de dansvloer.
 
2 - Felix Pakhuis Steet: (19h - 23h) Heb je net als ondergetekende geen zittend gat dan is deze formule allicht iets voor u. Camping Gourmet serveert u het fijnste streetfood terwijl door de boxen Gus & Sense schallen. Het feestje achteraf krijg je er als dessert bij. * Coolinary geeft voor deze formule 2 x 2 tickets weg. Zie onderstaand.
 
3 - Felix Pakhuis Salon (23h - 06h) Is er aan u geen foodie verloren gegaan en houdt u het liever bij een aardig potje dansen, dan kom je toch gewoon pas 'als de poppen aan het dansen gaan'.

 

Een overvolle agenda maakt dat Sid Frisjes onmogelijk zijn opwachting kan maken op B-Eats. Mis ik daarmee een geweldig feestje? Allicht! Houdt dat mij tegen om toevallige passanten en mijn trouwste fans de kans te geven om 'veurniet' te gaan feesten? Absoluut niet!
 
Wat valt er te winnen? 2 x 2 tickets voor de formule met het streetfood. Kans maken? Hiervoor stuur je een mailtje naar info@coolinary.be met 'B-EATS' in het subject, reageer gevat op facebook of retweet de wedstrijdaankondiging op twitter.  De winnaars worden vrijdagochtend bekend gemaakt. Feest ze!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...