vrijdag, oktober 31, 2014

Baking Bad, een Breaking Bad kookboek

Mijn Netflix abonnement is momenteel overuren aan het draaien omdat ik één van de weinige mensen blijk te zijn die de geweldige serie Breaking Bad niet vanaf het prille begin heeft gevolgd. 
 
Goed nieuws voor de fans van Walter White die het ook graag eens op een 'koken' zetten, er komt een Baking Bad Kookboek uit. Minder goed nieuws - en dan vooral voor al de crackheads -  is dat het hier een parodie betreft. Het recept voor 'Grade A Meth' komt met andere woorden niet aan bod.
 
Baking Bad,  kookboek
 
Waar mag je je zoal aan verwachten in dit boek van de hand van Walter Wheat? Baksels geïnspireerd op de serie, 99,1% puur en 100% eetbaar. Denk hierbij aan 'Ricin Kripsie Sqaures', 'Buried Barrel Dessert' of 'Tighty Whitey Bites'.
 
Baking Bad,  kookboek

Eén van mijn favorieten is zonder twijfel 'Jesse's Jell-O Acid Tub', een taartje dat ik met plezier voor ieders vijfjarige koter kom presenteren op zijn verjaardagfeestje. Baking Bad kan je bestellen via Amazon en is men dunkt een ideaal cadeautje voor elke Breaking Bad fan. Als we Jesse misschien nog even Mogen quoten: "Let's Cook Bitches".

Baking Bad,  kookboek

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...