dinsdag, augustus 20, 2013

Duvel Distilled 2013


Gisteren werd de Duvel Distilled 2013, het 6 jaar op eiken vaten gerijpte godendrankje van brouwerij Moortgat voorgesteld. Van dit strogele distilaat zullen er slechts 5.000 flessen aan de man gebracht worden via de Duvel Shop. Een fles moet zo'n 39 € kosten - verzending inbegrepen - maar gezien de exclusiviteit van dit hebbeding mag dat menig liefhebber niet weerhouden zich in te tekenen voor de aankoop ervan. Gevolg van de perfect georchestreerde hype? De website van Duvel die gisteren zo plat lag als een  bierviltje.
 
We zijn ondertussen een dag verder en het intekenen is een feit. Nu volgt het lange wachten in de hoop dat er iets uit de bus komt. 't Zou mooi zijn voor de Home Bar natuurlijk, kwestie van de proefnotities aan de werkelijkheid te toetsen.
 
Duvel Distilled 2013

Anekdotes, ik ben er niet vies van. Zo was er die keer dat we richting Brussel reden en aan de brouwerij in Puurs een redelijk lachwekkende vaststelling deden. Een onverlaat met gevoel voor humor had schijnbaar net het schuine beentje van het 'rijpt' uit de iconische slogan omgebogen. "ssst... hier rijpt den Duvel" zag er net dat tikkeltje anders uit. Lachen!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...