donderdag, juli 25, 2013

Steak & Snijplank Inpakpapier!

Ergens heb ik eens horen waaien dat mannen grote kinderen zouden zijn. Geen flauw idee of dat nu een belediging, dan wel een compliment is. Kinderen – ik heb er geen – dat zijn toch die kleine wezentjes die door het dolle heen zijn als ze cadeautjes krijgen, om vervolgens razend enthousiast met het inpakpapier te spelen, niet? Wel, in dat geval kan ik volmondig beamen dat mannen grote kinderen zijn. Ik althans toch!
 
De vrienden van Gift Couture hebben in navolging van het ongelofelijk coole cheeseburger inpakpapier een nieuw Kickstarter projectje gelanceerd, eentje waarover ikzelf onmiddellijk razend enthousiast was. Mag ik u voorstellen, hun ‘steak wrapping paper’, inpakpapier dat er als vlees uitziet dus. En dat is niet alles, ook aan de snijplank hebben ze gedacht! Yep, ook inpakpapier. Geef toe, met zo’n papier in huis ga je je cadeautjes toch niet in de winkel laten inpakken? Ik zie de boeken al onder de kerstboom liggen.
 
Steak & Snijplank inpakpapier - Gift Couture

De ideeën van Gift Couture, dat doet toch aan de slager denken, ‘daar mag het ook wel een ietsje meer zijn’! Zo van dat ‘vintage’ papier om mijn vlees in te pakken, dat kan er ook nog wel bij. Als het om cadeautjes inpakken gaat, dan moet je je beste beentje voorzetten natuurlijk.

Steak, Snijplank & Vintage inpakpapier

En zoals dat zo vaak het geval is als ik een beetje op de golven van het wereldwijde web aan het surfen ben, dan klik ik op een knopje en heb ik iets gekocht. Bewust! Twintig luttele dollars - dertig met de transportkosten erbij - dat weegt niet op tegen al het leuks dat binnenkort in de brievenbus zit.
 
Een schoon pakketje met daarin twee vellen 'steakpapier', één vel 'snijplankpapier', één vel 'slagerspapier', een slagerskoord, een isimo vleesbakje en een etiket. Nu al razend benieuwd welke cadeautjes voor mezelf ik hiermee ga inpakken!
 
Gift Couture 20 $ inpakset

Als er dit jaar van Secret Santa gedaan wordt, dan kan ik maar beter niet één van mijn groentenminnende vrienden trekken. Dat vegetariërs een schromelijk gebrek aan humor hebben zul je mij niet snel horen zeggen, maar zo'n cadeautje is er misschien net over. Misschien!
 
Gift Couture, het eindresultaat

Nog snel één reden waarom ik de mensen van Gift Couture wel weet te smaken. Ze beloven bij het verzenden van de 'rewards' eind augusts geen enkele fout te maken. In het Engels gaat dat dan zo: "We can assure you there won't be any missteaks". My kind of people!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...