zondag, mei 12, 2013

Boc'n Roll - de winnaars

Coolinary had enkele handige Boc'n Roll lunchdingskes - 5 om exact te zijn - weg te geven en laat een regenachtige zondag nu het ideale moment zijn om op zoek te gaan naar de nieuwe rechtmatige eigenaars. De hoge hoed van mijn overgrootvader - denk Lincoln: de hoed, niet de overgrootvader - mocht rustig op de kast blijven staan, de onschuldige kinderhand van dienst was voor een keertje mijn vriend de computer. Mogen op het podium komen, drie kussen alsook hun welverdiende prijs in ontvangst nemen...


Boc'n Roll - Deze lieverdjes zijn onderweg naar de winnaars!


- Lotte Brants (via de Coolinary Facebook Pagina)
- Veerle Geerts (via mail)
- Sofie Vermaut (via comment)
- Nico Verhoeven (via mail)
- Bart Goethals (via mail / Coolinary Facebook Pagina)

Zodra ik van iedereen de nodige gegevens in ontvangst heb mogen nemen (adres, telefoonnummer,... die dingen) kunnen de mensen van Boc'n Roll jullie  nieuwe hebbedingetjes via postduif bezorgen. Rest mij enkel nog te melden dan de heren Verhoeven en Goethals zich mogen onthouden voor wat betreft de drie eerder beloofde kussen.

Meegedaan en niet gewonnen? Niet getreurd. Binnen afzienbare tijd wordt er hier opnieuw iets leuks weggegeven. Een Magimix Mini keukenrobot bijvoorbeeld!

4 opmerkingen:

Bart Goethals zei

Onze kat bracht deze ochtend een geringde duif aan de achterdeur. Behalve de pluimen schoot er niet veel meer van over... zou hij nu ook gaan lopen zijn met de Boc'N Roll om z'n muizen in te wikkelen?

In blijde verwachting en nog eens bedankt!
Bart

Sid Frisjes zei

Straffe kat... ik zou je brievenbus toch maar best in't oog houden.

Bart Goethals zei

Dan kan beter de opening wat vergroten voor die postduif ;)

Sofie Vermaut zei

Woehoe - 'de mijnen' is toegekomen!!!

TNX!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...